کاربردهای مطلب:
منبعی
برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و…
پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها،
استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی داردبه شیوه (APA)
فهرست
1-1بلوغ سازمانی
۲-1-1مفهوم بلوغ
۲-1-2دیدگاه چرخه حیات
2-1-3 رویکردهای سنجش بلوغ
2-1-4رویکردهای بلوغ سازمان از دیدگاه پژوهشگران مختلف
2- 1-4 -1رویکرد فرآیندگرا
۲-1-4-2 نگرش نظام مند
2-1-4 -3منابع انسانی
2-1-۴ -4مسئولیت های اجتماعی سازمان
2-۱-4 -5 رضایت ذینفعان
2-۱-4 -5 قابلیت های رهبری و مدیریتی
2-1-4 -6راهبردهای مناسب مشارکتی
2-۱-5 – استفاده از سامانه های مدیریتی
2-۱-6 -یادگیری، بهبود و ارزش آفرینی
2-۱-7 – مدیریت کیفیت محصول
2-۱-8- نتایج عملکرد پایدار
2-1 -8 مدل بلوغ قابلیتهای منابع انسانی
2-9-پیشینه تحقیق
2-9-1-تحقیقات انجام شده خارجی
2-9-2 -تحقیقات انجام شده داخلی
ادبیات و مبانی نظری و پیشینه بلوغ سازمانی(فصل دوم پایان نامه-ادبیات نظری)
ادبیات و مبانی نظری و پیشینه بلوغ سازمانی(فصل دوم پایان نامه-ادبیات نظری):به تازگی مفهومی جدید در مبانی نظری مدیریت مطرح شده است که از آن به بلوغ سازمانی یاد میکنند. بلوغ سازمانی بسان خطکشی است که اقدامات و فرآیندهای سازمانی را سنجیده و در سطوح مختلف دستهبندی میکند. این سطوح در واقع منشور راهنمایی را میماند که سازمانها را در رتبهبندی فرآیندهای مهم کاری یاری میرساند.
در واقع هر سازمانی با ارزیابی فرآیندهای مختلف در حوزههای مرتبط با ماموریت اصلیاش در مییابد تا چه اندازه در آن فرآیند توانمند است و آیا به بلوغ سازمانی در آن فرآیند رسیده است یا خیر. پس در واقع بلوغ سازمانی به اندازهای که یک سازمان صراحتا و بدون تناقض، اقدامات و فرآیندهای مستند شده، مدیریت شده، اندازهگیری شده و کنترل شده را در سطوح مختلفی طبقهبندی کرده و پیوسته بهبود میدهد، اشاره دارد. بلوغ فرآیندهای سازمانی از طریق ارزیابیها اندازهگیری میشود(کورتیس و همکاران ،2009).
بلوغ سازمانی
اینکه موسسه خدماتی و یا تولیدی است و یا اینکه دولتی یا غیردولتی است، از نوع دستهبندی اول بوده و شرایط مرتبط با نوع تقسیمبندی به خوبی روشن است. موارد دیگر همچون صنعتی و کشاورزی میتواند زیرمجموعه هر کدام از انواع ذکر شده باشد، ولی در هر حال تا حدی وضعیت و شرایط حاکم بر سازمان را معین میسازد. سازمانهای درمانی، علمی، فرهنگی، آموزشی و انواع دیگر از این دست، همگی برای جامعه شناخته شده است و افراد میتوانند تا حدی نسبت به سازوکارها، ساختار، نوع فعالیت و ابعاد دیگر آن قضاوت نمایند.
مدل های بلوغ سازمانی
در ۲۰ سال گذشته، حرکت هایی به سوی استفاده گسترده از اندازه گیری ها، الگو برداری ها مشاهده شد که به دنبال آن در حال حاضر مدل های بلوغ به عنوان وسیله ای برای تشخیص بهترین شیوه های انجام کار شناخته شده اند و به کمک آن می توان روش های کاری و کیفیت خروجی ها را با هم مقایسه نمود.
کووک و داویس معتقدند هیچ گونه تعریف ثابتی در مورد بلوغ سازمان های مبتنی بر پروژه وجود ندارد مدل های بلوغ متفاوت، مفاهیم و تعاریف مختلفی را از بلوغ ارائه می کنند. پالک بلوع را به عنوان فرایندهای خاصی شامل تعریف، اداره کردن، سنجش و کنترل رشد سازمان تعریف کرد. به عقیده ایشان، بلوغ نه تنها توانایی بالقوه ای برای رشد قابلیت های سازمان فراهم می سازد بلکه بر توانگری ها و سازگاری فعالیت های اجرایی نیز تاکید دارد. در این خصوص اندرسون و جسن بلوغ را به عنوان کیفیت یا وضعیتی از تکامل تعریف کردند.
بلوغ
مفهوم بلوغ به وضعیتی اطلاق می شود که در آن سازمان ها در شرایط مناسبی جهت دستیابی به اهدافشان قرار دارند. مدل های بلوغ نقاط قوت و ضعف سازمان را بیشتر از اطلاعاتی که از طریق الگوبرداری بدست می آید، شناسایی می کنند. تحقیقات سوپیک نشان داد که مدل های بلوغ مدیریت پروژه مفاهیم جدیدی هستند که قسمتی از فرایند توسعه مدیریت پروژه محسوب می شود ایشان بیان کردند که مزیای دیگر مدل های بلوغ، توانایی استفاده از آنها به عنوان الگوبرداری عملکرد در بین سازمان ها و صنایع متفاوت است.
- • حاتم، پور فرزانه.(1389) شناسایی نیازهای سطوح بلوغ سازمانی براساس مدل بالندگی توانمندی کارکنان در بخش مدارک پزشکی بیمارستان های دولتی شهر اصفهان،ماهنامه تدبیر و مدیریت.
- آذر، عادل (1392). آمار و كاربرد آن در مديريت. تهران : انتشارات سمت .
- استيمن رابينز(1392). تئوري سازمان.ترجمه مهدي الواني و حسن دانائي فرد، چاپ 35، تهران: انتشارات صفار.
- الواني، مهدي (1391). مديريت عمومي . تهران: نشر ني.
- جوادي ، سيد رضا (1391) مباني سازمان مديريت. تهران: انتشارات نگاه دانش.
- • Chang CL(2009). A modified VIKOR method for multiple criteria analysis. Environmental Monitoring and Assessment. DOI: 10.1007/s10661-009-1117-0.
- • Curtis B, Hefley WE, Miller S.(2003). Experiences Applying the People Capability Maturity Model [Online]. Available from: URL: http: www.crosstalkonline.org/storage/issue archives.
- • Curtis, B., Hefley, W., & Miler, S. (2001). People Capability Maturity Model PCMM Version 2.0. Pittsburgh, Pennsylvania: Carnegie Mellon University.
- • Curtis, B., Hefley, W., & Miler, S. (2009). People Capability Maturity Model PCMM Version 2.0. Pittsburgh, Pennsylvania: Carnegie Mellon University.
- • Dess, Gregory ; Lumpkin, G.T. ; Eisner, Alan.(2009). Strtegic Management:Creating Competetive Advantagesm, McGraw-Hill-irwin, 2nd Edition.