عنوان فارسی:دانلود مقاله بررسی یکپارچه سندرم داون
دانلود مقاله بررسی یکپارچه سندرم داون – الزویر ۲۰۱۸:سندرم داون یکی از رایج ترین اختلال های ژنتیکی می باشد که بر روی توسعه و رشد جنین تاثیر داشته و منجر به شکل گیری ناتوانی های ادراکی در استرالیا می باشد. پرستاران نوزاد باید نحوه ی مراقبت از کودکان مبتلا به سندروم داون را درک کنند و بتوانند پشتیبانی مناسب برای خانواده های آن ها فراهم کنند. به دلیل این که مشکلات سلامتی مختلف برای کودکان مبتلا به سندروم داون ایجاد می شود، مدیریت کردن این بیماران نیازمند روش های چند زمینه ای سازمان یافته و نظارت مداوم در کل زندگی این افراد می باشد. بسیاری از این شرایط پزشکی مرتبط با سندرم داون را می توان با استفاده از درمان دارویی، جراحی و یا دیگر مداخله ها بهبود داد.
عنوان فارسی مقاله: |
بررسی یکپارچه سندرم داون |
عنوان انگلیسی مقاله: | |
سال انتشار میلادی: | 2018 |
نشریه: |
Publisher : Elsevier – Science Direct (الزویر – ساینس دایرکت) مجله پرستاری نوزادان – Journal of Neonatal Nursing |
کلمات کلیدی فارسی: |
ندارد
|
کلمات کلیدی انگلیسی: |
ندارد
|
تعداد صفحات ترجمه شده: | ۲۵ صفحه (شامل ۲ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin |
نویسندگان: |
Katrina Diamandopoulos، Janet Green
|
موضوع: | روانشناسی رشد, ژنتیک پزشکی, مغز و اعصاب |
دسته بندی رشته: | روانشناسی, علوم پزشکی |
فرمت فایل انگلیسی: | ۸ صفحه با فرمت pdf |
فرمت فایل ترجمه شده: | Word |
کیفیت ترجمه: | عالی |
نوع مقاله: | isi |
تعداد رفرنس: |
مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی
فهرست مطالب
1- مقدمه
۲- روش شناسی
۳- موضوعات ژنتیکی در رابطه با سندرم داون
۴- عوامل خطر برای سندرم داون
۵- آمار موجود در رابطه با سندرم داون
۶- پویش پیش زادی
۷- انتخاب آگاهانه و تصمیم گیری
۸- کودک مبتلا به سندرم داون
۹- مشکلات مداوم در سلامت این کودکان
۱۰- موضوعات اخلاقی – قانون حمایت از کودکان مبتلا به مشکلات حاد
۱۱- آینده
۱۲- پیشنهادات برای فعالیت های پرستاری نوزاد
۱۳- نقاط قوت و محدودیت های یک مرور یکپارچه
۱۴- جمع بندی
۱۵- تضاد منافع
۱۶- داده های تکمیلی
۱۷- مرجع
چکیده
سندرم داون یک اختلال ژنتیکی پیچیده است که منجر به شکل گیری سه نسخه ( کپی) از کروموزوم ۲۱ می شود. کودکانی که به این اختلال ژنتیکی مبتلا هستند، دارای ویژگی های قابل تشخیصی در صورتشان می باشند که این ویژگی ها بین کودکان مختلف، متفاوت می باشد. همچنین این کودکان، با سطوح مختلفی از مشکلات و نقایص ادراکی و یادگیری رو به رو هستند. مشکلات پزشکی بسیاری در رابطه با کودکان مبتلا به سندرم داون وجود دارد اما به دلیل پیشرفت های اخیر در علم پزشکی، بهبود زیادی در یادگیری و طول عمر این افراد به دست آمده است. همین موضوع باعث شده که تعداد افراد مبتلا به سندرم داون که با افزایش سن به بیماری آلزایمر دچار می شوند، افزایش پیدا کند.
هدف این مقاله ی مروری، ایجاد بینشی مناسب در رابطه با تاثیرات سندرم داون بر روی رشد جنینی و همچنین تاثیرات مداوم آن بر روی سلامتی کودک تا زمان بلوغ می باشد. موضوعات اخلاقی بسیاری در رابطه با قانون حمایت از کودکان مریض ( Baby Doe) ایجاد شده است که در این مقاله ی مروری، به آن ها پرداخته می شود. مجموعه داده ی CINAHL ( EBSCO) ، مجموعه داده ی پزشکی اصلی است که در این مقاله مورد استفاده قرار می گیرد و شامل ۱۴۷ نتیجه ارزیابی در رابطه با سندرم داون و رشد جنینی می باشد. در این مطالعه، یک تحقیق اضافی نیز به منظور بازیابی ۱۲ نتیجه ی ارزیابی در رابطه با موضوعات اخلاقی حول تشخیص پیش زادی برای سندرم داون انجام شد. از دیگر منابع مانند وبسایت ها و کتاب های پرستاری نوزاد نیز در این مقاله، استفاده شده است.
هدف این مقاله ی مروری، ایجاد کردن تصویری مناسب از سندرم داون با در نظر داشتن نتایج کوتاه مدت و بلند مدت این بیماری برای کودکان و عواقب رشد کودک و تاثیر آن بر روی خانواده، می باشد. درک پیچیدگی های این بیماری ژنتیکی، نحوه ی ارائه ی خدمات درمانی برای کودکان مبتلا به سندرم داون و نحوه ی پشتیبانی از والدین و خانواده ی این کودکان، برای پرستاران نوزادان اهمیت بسیار زیادی دارد.
Abstract
Down syndrome is a complex genetic disorder resulting in three copies of chromosome 21. Babies with this genetic disorder will have recognisable characteristic facial features that will differ from one baby to another. They will also have some degree of cognitive impairment and learning difficulties. There are many medical conditions associated with Down syndrome, however, due to recent medical advances there have been improvements in their health and longevity. This has led to a rise in people with Down syndrome developing Alzheimer’s disease as they age.
The purpose of this review is to provide insight into the impacts that Down syndrome has on foetal development as well as ongoing health issues up to adulthood. There were many ethical issues raised surrounding the Baby Doe case and will also be explored in this review. CINAHL (EBSCO) was the primary medical database for this review retrieving 147 results in relation to Down syndrome and foetal development. An additional search was made retrieving 12 results in relation to ethical issues surrounding prenatal diagnosis of Down syndrome. Further resources such as websites and neonatal nursing textbooks were also used.
This review aims to provide a snapshot of Down syndrome with consideration given to the short and long-term outcomes for the baby, and the consequences for the growing child and his/her family. It is essential for neonatal nurses to understand the complexities of this genetic disorder, how to care for babies with Down syndrome, and how to provide support to parents and families.
نمونه ترجمه مقاله:
- مقدمه
سندرم داون یکی از شایع ترین بیماری های ژنتیکی است که بر روی رشد جنینی تاثیر می گذارد و آمار نشان می دهد که از میان هر 1150 زایش زنده در استرالیا، 1 نوزاد به این مشکل دچار می شود (Tracy 2011). این بیماری با نام سندرم داون یا سه گانه شدن کروموزوم 21 شناخته می شود و در سال 1866 توسط جان لانگدان داون کشف شد. این شرایط، یک بیماری کروموزومی می باشد که فرد دارای نسخه های اضافی از کروموزوم 21 می باشد که این نسخه ها یا به صورت کامل و یا ناقص هستند (Your Genome, 2015) . ژنتیک نقش بسیار مهمی را در رشد جنینی ایفا می کند و حالت های غیر عادی کروموزومی نیز در اثر ژن ها ایجاد می شود. حالت های غیر عادی کروموزومی در سندروم داون در فاز تقسیم سلولی میوزی ( تقسیم کاهشی) شکل می گیرد ( Perkins 2017). این موضوع می تواند به دلیل افزایش سن مادر شکل بگیرد اما با این وجود، مادرانی با سن کمتر از 35 سال نیز وجود دارند که کودکانی با سندرم داون را به دنیا آورده اند ( Perkins 2017) .پویش پیش زادی برای نظارت بر رشد جنین اهمیت بسیار زیادی دارد و با استفاده از این پویش ها می توان در این دوره، تشخیص صحیحی در رابطه با وضعیت جنین به دست آورد. تفاوت های موجود در فرهنگ ها و اقلیت های مختلف می تواند بر روی موضوعات پویش پیش زادی و تصمیم گیری تاثیر داشته باشد که این تفاوت ها، موضوعات اخلاقی مختلفی را پیش می کشد.
در طول دهه های اخیر، سلامت و امید به زندگی در افراد مبتلا به سندرم داون در استرالیا بهبود پیدا کرده است و همین موضوع باعث شده که این افراد بتوانند دوران بلوغ خودشان را هم پشت سر بگذارند (Tracy 2011). علاوه بر این، مشکلات پزشکی همراه با این افراد وجود دارد که رایج ترین آن ها نقص های قلبی عروقی، لوسمی، مشکلات گوارشی، مشکلات بینایی و شنوایی ، مشکلات فک و دندان، بیماری های تیروئید، تنگی نفس شدید در زمان خواب ( آپنه) ، صرع و بیماری آلزایمر می باشد ( Perkins 2017). گاهی برای رفع مشکلات پزشکی برای بهبود وضعیت کودک، نیاز به جراحی ایجاد می شود. همچنین سندرم داون یکی از علل اصلی ناتوانی های ادراکی می باشد ( Asim و همکارانش، 2015). پرستاران نوزادان ، حامیان این کودکان و خانواده های آن ها هستند و باید بتوانند پشتیبانی های احساسی را برای این افراد فراهم کرده و همچنین، به والدین و خانواده های این کودکان در رابطه با سندرم داون، آموزش بدهند. (Kenner and Lott, 2014). درک نحوه ی تاثیر سندرم داون بر روی خانواده ها و نحوه ی ارائه ی مراقبت مناسب برای کودکان با این بیماری ژنتیکی، اهمیت بسیار زیادی برای پرستاران نوزادان دارد.
- روش شناسی
تحقیقات مرتبط با سندرم داون و رشد جنینی، با جست جو در مجموعه داده های پزشکی به عنوان مواد اولیه ی تحقیقاتی، شناسایی شد. تعداد کلی 5 دیتابیس پزشکی برای این مقاله ی مروری مورد بررسی قرار گرفت :