پرسشنامه فرآیند برنامه ریزی استراتژيک امر و همکاران (2006)
پرسشنامه فرآیند برنامه ریزی استراتژيک امر و همکاران (2006) : این پرسشنامه جهت سنجش فرآیند برنامه ریزی استراتژيک، توسط امر[1] و همکاران (2006) ساخته و حسینیان (1392) آن را ترجمه کرده است. این پرسشنامه دارای 10 سوال است که براساس مقیاس لیکرت به صورت 5 گزینه ای (کاملاً موافقم، موافقم، نه موافقم نه مخالف، مخالفم و کاملاً مخالفم) می باشد. پرسشنامه مذکور داری مولفه نمی باشد و برنامه ریزی استراتژيک را فقط در یک بعد می سنجد.
پایایی و روایی
حسینیان (1392) روایی صوری و محتوایی این پرسشنامه را 89/0 و پایایی ان را به روش آلفای کرونباخ 83/0 بدست اورده است.
امتیازدهی و تفسیر نتایج
پرسشنامه استاندارد برای هر گزینه کاملاً مخالفم 1، مخالفم 2، نه موافقم نه مخالفم 3، موافقم 4 و کاملاً موافقم 5 امتیاز در نظر بگیرید.
مجموع امتیازات خود را محاسبه کنید و در اینجا بنویسید: …………….
- امتیاز 50- 35: نشان دهنده نگرش مثبت کارکنان نسبت به فرآیند برنامهریزی استراتژیك در سازمان میباشد.
- امتیاز 35- 20: نشان میدهد که نگرش کارکنان به فرآیند برنامهریزی استراتژیك در سازمان تا حدودی مثبت است.
- امتیاز زیر 20: نشان میدهد که نگرش کارکنان به فرآیند برنامهریزی استراتژیك در سازمان مثبت نمیباشد.
[1] Omer
تعریف برنامه ریزی استراتژیک چیست؟
دانلود پرسشنامه برنامه ریزی استراتژیک فرایندی است که اکثر شرکتهای موفق و صاحب نام دنیا از آن برای هدایت و پیشبرد برنامه ها و فعالیتهای خود با افق دید بلندمدت و درجهت دستیابی به اهداف و تحقق ماموریت سازمانی بهره می گیرند. این نوع برنامه ریزی که تاکنون اغلب مورداستفاده سازمان ها و شرکتهای بزرگ واقع شده است، اگر به درستی تدویـن شود، به انتخاب استراتژی هایی منجر می شود که درصورت اجرای صحیح و به موقع، تعالی و پیشتازی سازمان را به ارمغان می آورد و باعث خلق مزیت رقابتی در سازمان های می شود.
باتوجه به افزایش کمیت و اهمیت شرکتهای کوچک در فعالیتهای اقتصادی دنیا و نیاز آنها به بهره مندی از برنامه ریزی استراتژیک جهت موفقیت در دنیای رقابتی، در این مقاله بعد از اشاره به مفهوم برنامه ریزی استراتژیک، تعریف سازمانهـای بزرگ و کوچک، معرفی برخی از مدل های مهم برنامه ریزی استراتژیک سازمانهای بزرگ و کوچک، این مدلها به صورت تطبیقی با هم موردمقایسه قرار خواهند گرفتا تا از نتیجه این مقایسه مدلی مفهومی از برنامه ریزی استراتژیک برای سازمانهای کوچک ارائه شود تا آنها نیز در راستای دستیابی به اهداف وکامیابی روزافزون از این نوع برنامه ریزی بهره مند شوند.