دانلود ترجمه مقاله رسانه های اجتماعی ابزاری آینده نگر جهت اثربخشی بازاریابی سیاسی – الزویر ۲۰۱۷

دانلود ترجمه مقاله رسانه های اجتماعی ابزاری آینده نگر جهت اثربخشی بازاریابی سیاسی

دانلود ترجمه مقاله رسانه های اجتماعی ابزاری آینده نگر جهت اثربخشی بازاریابی سیاسی – الزویر ۲۰۱۷:این مقاله تحقیقاتی، رابطه اخبار رسانه های اجتماعی درباره احزاب سیاسی را در نشست های پیروزی انتخابات سراسری سال ۲۰۱۴ ارزیابی می کند. نتایج نشان می دهد که اخبار رسانه های اجتماعی مرتبط با احزاب سیاسی اثر مثبت و موثری در نشست های پیروزی انتخابات سراسری سال ۲۰۱۴ داشتند. این یافته جزئی توافقی در مطالعات ما درباره اطلاعاتی می باشد که به عنوان نتایج انتخاباتی در نظر گرفته شده اند. بعضی از محققین تنها کاندیدهایی که در انتخابات پیروز شدند را در نظر گرفتند در حالی که محققین دیگر تعداد نشست ها و بعضی هم آرای واقعی به اشتراک گذاشته شده را در نظر گرفتند.

عنوان فارسی مقاله: رسانه های اجتماعی ابزاری آینده نگر جهت اثربخشی بازاریابی سیاسی
عنوان انگلیسی مقاله:
سال انتشار میلادی: 2017
نشریه:

 الزویر

بررسی مدیریت حوزه اقیانوسیه آسیا – Asia Pacific Management Review

کلمات کلیدی فارسی:
کلمات کلیدی انگلیسی:
Social media buzz
Election campaign
Indian politics
Twitter
تعداد صفحات ترجمه شده: ۱۲ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
نویسندگان:
Md Safiullah, Pramod Pathak, Saumya Singh, Ankita Anshul
موضوع:
دسته بندی رشته:
فرمت فایل انگلیسی: 6 صفحه با فرمت pdf
فرمت فایل ترجمه شده: Word
کیفیت ترجمه: عالی
نوع مقاله: isi
تعداد رفرنس: دانلود ترجمه مقاله رسانه های اجتماعی

مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی

فهرست مقالات

چکیده

۱٫ معرفی

۲٫ پیش زمینه نظری

۳٫ مرور مطالعاتی

۴٫ روش شناسی تحقیق

۵٫ تفسیر و تجزیه و تحلیل

۶٫ بحث و نتیجه گیری


چکیده

در انقلاب الکترونیکی عصر معاصر زمانی که رسانه های اجتماعی به ابزار ارتباطی تبدیل شده اند، دموکراسی ها در حیرت هستند که چگونه رسانه های اجتماعی می توانند یک شاخص معتبر برای پیش بینی نتایج انتخابات باشند. با افزایش جمعیت و رشد استفاده از رسانه های اجتماعی، این مطالعه بر آن شد تا تاثیر استفاده از رسانه اجتماعی (توییتر) بر نتایج انتخابات سراسری هند در سال ۲۰۱۴ را ارزیابی کند. در این تحقیقات، به طور کل ۸۸۷۷۲۵ اخبار رسانه های اجتماعی در عرض ۱۰۰ روز از تاریخ ۱ ژانویه سال ۲۰۱۴ تا ۹ آوریل سال ۲۰۱۴ از ۱۲ حزب سیاسی هندی در توییتر منتشر شد. نتایج نشان داد که اخبار رسانه های اجتماعی تاثیر مثبت و قابل ملاحضه ای بر نتیجه انتخابات سراسری سال ۲۰۱۴ دارد.


Abstract

In the present era of electronic revolution when the social media has become the means and end of all communication, democracies are wondering if social media can be a valid indicator to predict elections outcome. With the increase in popularity and growth in the use of social media, the present study aims at examining whether the use of social media (Twitter) had an effect on the 2014 General elections outcome. For this research, a total of 8,877,275 social media buzz for 100 days from January 01, 2014 to April 09, 2014 of 12 Indian political parties has been considered. The result indicates that social media buzz has a positive and significant impact on the outcome of General elections 2014.


نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله رسانه های اجتماعی

  1. معرفی

در انقلاب الکترونیکی عصر معاصر زمانی که رسانه های اجتماعی به ابزار ارتباطی تبدیل شده اند، احزاب سیاسی نیز رسانه های اجتماعی را ابزاری برای بازاریابی و تبلیغات در نظر گرفته اند.

بازاریابی سیاسی را می توان به عنوان “کاربرد اصول و دستورالعمل های بازاریابی در کمپین های سیاسی در افراد و سازمان های مختلف” تعریف کرد. روش های مبهم شامل تجزیه و تحلیل، توسعه، اجرا و مدیریت استراتژیک کمپین ها توسط کاندید های انتخاباتی، احزاب سیاسی، دولت، لابی گر ها و گروه های علاقه مند که به دنبال تحریک افکار عمومی، ارتقاء ایده پردازی های خود، پیروزی در انتخابات و تصویب قوانین و رفراندوم جهت پاسخ به نیاز ها و خواسته های مردم و گروه های انتخاب شده در یک جامعه هستند، می باشد (نیومن 1999).

بازاریابی سیاسی محدود به بازاریابی سنتی نمی باشد اما حضور خود را در رسانه های دیجیتالی مشخص کرده است. رسانه های اجتماعی شکلی از رسانه های دیجیتالی هستند که دارای مکانی برای بازاریاب های سیاسی  برای بازاریابی هستند، جایی که کاندیدها، مقام های دولتی و احزاب سیاسی می توانند از رسانه های اجتماعی برای تحریک افکار عمومی در جهت مطلوب استفاده کنند. رسانه های اجتماعی امروزه به عنوان ابزار قدرتمندی برای ابراز نظرات، دیدگاه ها و افکار هستند و به ابزاری نفوذ پذیر برای ایجاد عقاید و افکار تبدیل شده اند. طبق یافته های پالمر و کونینگ لویس (2009)، رسانه های اجتماعی یک پلتفرم آنلاین کاربردی هستند که امکان تعامل، همکاری و اشتراک گذاری محتوا را میسر می کنند.

فناوری وب 0/2 شامل تجربه وب از اخباری است که رغبت اشتراک گذاری محتوا را نشان می دهد. این فناوری محدود به خوانندگانی نمی شود که محتوای از قبل تولید شده توسط صاحبان وب سایت ها را می خوانند بلکه تولید کنندگان محتوا را فعال می کند تا تجارب شخصی خود را به اشتراک گذارند، بازخورد های محتوای خود را ببینند و احساسات مثبت و منفی و معمولی خود را ابراز کنند (لو و ژنگ (2013)).

توماس (2004) بازاریابی اخباری را تقویت تلاش های اولیه بازاریابی احزاب سوم با تاثیرات معلوم و مجهول تعریف می کند.

مطابق با بیانات لو و ژنگ (2013)، اخبار مصرف کننده، کلمات تولید شده توسط کاربر از طریق پیام دهانی است که محصولات و خدمات پست شده به صورت اختیاری در وب سایت را با توجه به تجارب مصرف کنندگان محصول بررسی می کند.

اخبار رسانه های اجتماعی اصطلاحی است که در بازاریابی داغ اینترنتی استفاده می شود و می تواند به عنوان تعامل مردم در وب سایت های شبکه های اجتماعی درباره محصولات و خدمات یا یک ایده که پیام بازاریابی را تقویت می کند یا تغییر می دهد، تلقی شود. این احساس، هیجان، انرژی درباره یک محصول، خدمات یا یک ایده که می تواند مثبت یا منفی باشد را پیش بینی می کند.

این درونمای دیجیتالی از هند به صورت قابل توجهی در حال رشد است، اما به طور کلی هوش و فراست هندی ها در استفاده از اینترنت در ماه جولای سال 2014 کمتر از یک پنجم افراد است (کمپ (2015)). فراست استفاده از رسانه های اجتماعی در هند نیز حدود 8.5% کل جمعیت می باشد. 8 کلان شهر برتر که شامل 53 شهرستان می باشد، بیش از 80% کاربران رسانه های اجتماعی را شامل می شود. جمعیت کلی هند حدود 1 میلیارد و 256 میلیون نفر است و تشکیلات جمعیت شهری 31% آن جمعیت را شامل می شود. هند در رتبه سوم استفاده از رسانه های اجتماعی در دنیا قرار دارد (ناراسیمهامورتی (2014)).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *