عنوان فارسی:دانلود ترجمه مقاله یک مدل دینامیک برای مدیریت آب در سطح شرکتی با تلفیق تصمیمات استراتژیک، تاکتیکی و عملیاتی
دانلود ترجمه مقاله یک مدل دینامیک برای مدیریت آب در سطح شرکتی با تلفیق تصمیمات استراتژیک، تاکتیکی و عملیاتی – الزویر ۲۰۱۸: مرتبط ترین و بدیع ترین جنبه ها عبارتند از الف) نمایش مبتنی بر سیستم سیستمهای کشاورزی، ب) توصیف فرایندهای دینامیک از طریق انعطاف پذیری مدیریتی و تطابق پذیری، ج) نمایش فرایندهای تصمیم گیری کشاورزان در مقیاسهای متعدد زمانی و فضایی، د) مدیریت منابع. توانایی NAMASTE برای شبیه سازی فرایندهای تصمیم گیری تطابقی کشاورزان با شبیه سازی یک روستای مجازی هندی متشکل از دو مزرعه مجازی با دسترسی به آب زیرزمینی نمایش داده می شود.
عنوان فارسی مقاله: |
یک مدل دینامیک برای مدیریت آب در سطح شرکتی با تلفیق تصمیمات استراتژیک، تاکتیکی و عملیاتی |
عنوان انگلیسی مقاله: | |
سال انتشار میلادی: | 2018 |
نشریه: |
Publisher : Elsevier – Science Direct (الزویر – ساینس دایرکت) Journal : Environmental Modelling & Software, Volume 100, February 2018, Pages 123-135 |
کلمات کلیدی فارسی: |
فرایند تصمیم گیری کشاورز
انطباق مدل سازی تغییر آب و هوا سیاست مدیریت آب |
کلمات کلیدی انگلیسی: |
Farmer’s decision-making process
Adaptation Modeling Climate change Water management policy |
تعداد صفحات ترجمه شده: | 38 صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin |
نویسندگان: |
NoemíPeñ -MiguelaJoseba IñakiDe La Peña
|
موضوع: | مدیریت استراتژیک |
دسته بندی رشته: | مدیریت |
فرمت فایل انگلیسی: | 13صفحه با فرمت pdf |
فرمت فایل ترجمه شده: | Word |
کیفیت ترجمه: | عالی |
نوع مقاله: | isi |
تعداد رفرنس: |
مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی
فهرست مطالب
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. متریال و روشها
2.1. مدلسازی مفهومی
2.2. رکورد: یک پلتفرم کامپیوتری مدلسازی و شبیه سازی
2.2.1. مرور اجمالی
شکل 1. نمایش مفهومی سیستم کشاورزی بر مبنای تلفیق سه سیستم.
2.2.2. بسط VLE «تصمیم»
2.2.3. بسط VLE «معادله تفاوت»
2.2.4. RVLE: یک ابزار کاربرپسند در پلتفرم RECORD
3. توصیف مدل سیستم کشاورزی
3.1. مدلهای استفاده شده برای ساخت مدل سیستم کشاورزی
3.1.1. سیستم تصمیم
3.1.1.1. 3D: سه مدل تصمیم تلفیق شده.
3.1.1.2. مدلسازی مدیریت منابع در مدل تصمیم عملیاتی
3.1.2. سیستم عامل
3.1.3. مدل بیوفیزیکی
3.2. ساختار مدل
3.3. کارکرد دینامیک
4. مورد کاربردی: مدل شبیه سازی NAMASTE
4.1. اتصال مدل سیستم کشاورزی به مدل هیدرولوژیکی
شکل 2. مدل NAMASTE: یک روستای مجازی از دو مزرعه مجازی، که هر یک به آب زیرزمینی بر روی یک سلول AMBHAS واحد دسترسی دارند.
4.1.1. زیرسیستم هیدرولوژی
4.1.2.زیرسیستمهای اقلیم، بازار و تامین توان
4.2. شبیه سازی NAMASTE
4.3. کالیبراسیون و اعتبارسنجی
4.4. نتایج شبیه سازی
4.4.1. تطابقدهی و تصمیمگیری متوالی در مقیاسهای مختلف زمانی و فضائی
شکل 3. تصمیمات و تطابقهای سیستم برداشت یک کشاورز در طی افق برنامه ریزی 10 ساله (هر خط یک سال را نشان می دهد).
4.4.2. مدیریت منبع: بین ندرت و اشتراک گذاری
4.4.2.1. نوع 1: کشمکشها بر سر استفاده از تراکتور برای شخم زدن زمین.
4.4.2.2. نوع 2: منازعات بر سر استفاده از کارگر زن و علفزدایی از زردچوبه
4.4.2.3. نوع 3: منازعات بر سر استفاده از نیروی کار زن و مرد برای برداشت زدرچوبه
شکل 4. A) سطح آبهای زیرزمینی و انتظارات سود مورد استفاده برای تصمیم گیری استراتژیک که در ابتدای افق برنامه ریزی اتخاذ شده است؛ B) سطح آبهای زیرزمینی و انتظارات سود مورد استفاده برای تصمیمگیری که در ابتدای هر سال اتخاذ می شود، C) سطح آب زیرزمینی و سود مشاهده شده در ابتدای هر سال پس از عملیاتهای برداشت روزانه.
شکل 5. مدیریت منابع در یک روستای متشکل از دو مزرعه – مثالی از منابع روستایی در دسترس (بر حسب درصد) (کار زن و مرد، گاو نر و تراکتور) در طی سال اول افق برنامه ریزی. سه منازعه شناسایی می شوند (1، 2، 3). فعالیتهای یک مزرعه در زمان وقوع منازعات بر سر منابع به تعویق افتاد.
5. بحث
جدول 1. توصیف فعالیتهای کشاورزان از جنبه پنجره زمانی، منابع مورد نیاز و تاریخ.
6. جمع بندی
ترجمه چکیده
سیستمهای کشاورزی پیچیده هستند و چند بعد پیچیده دارند که بسته به استراتژیهای مدیریتی کشاورزان به شکلی دینامیک و پیوسته عمل می کند. این پیچیدگی در مناطق نیمه خشک هند به اوج خود می رسد، که در آن مزرعه-های کوچک با یک محیط بسیار رقابتی برای بازارها و منابع و به ویژه دسترسی غیر قابل اتکا به آب حاصل از بارندگی و آبیاری مواجه می شوند. NAMASTE، یک مدل کامپیوتری دینامیک برای مدیریت آب در سطح شرکتی، برای بازتولید تعاملات بین تصمیمات (سرمایه گذاری و فنی) و فرایندها (مدیریت منابع و بیوفیزیکی) تحت سناریوهای تغییرات آب و هوایی، سیاستهای اجتماعی و اقتصادی و مدیریت آب توسعه داده شد. مرتبط ترین و بدیع ترین جنبه ها عبارتند از الف) نمایش مبتنی بر سیستم سیستمهای کشاورزی، ب) توصیف فرایندهای دینامیک از طریق انعطاف پذیری مدیریتی و تطابق پذیری، ج) نمایش فرایندهای تصمیم گیری کشاورزان در مقیاسهای متعدد زمانی و فضایی، د) مدیریت منابع. توانایی NAMASTE برای شبیه سازی فرایندهای تصمیم گیری تطابقی کشاورزان با شبیه سازی یک روستای مجازی هندی متشکل از دو مزرعه مجازی با دسترسی به آب زیرزمینی نمایش داده می شود.
Abstract
Farming systems are complex and have several dimensions that interact in a dynamic and continuous manner depending on farmers’ management strategies. This complexity peaks in Indian semi-arid regions, where small farms encounter a highly competitive environment for markets and resources, especially unreliable access to water from rainfall and irrigation. NAMASTE, a dynamic computer model for water management at the farm level, was developed to reproduce interactions between decisions (investment and technical) and processes (resource management and biophysical) under scenarios of climate-change, socio-economic and water-management policies. The most relevant and novel aspects are i) system-based representation of farming systems, ii) description of dynamic processes via management flexibility and adaptation, iii) representation of farmers’ decision-making processes at multiple temporal and spatial scales, iv) management of shared resources. NAMASTE’s ability to simulate farmers’ adaptive decision-making processes is illustrated by simulating a virtual Indian village composed of two virtual farms with access to groundwater.
نمونه ترجمه مقاله:
- مقدمه
کشاورزی با چالشهای بسیاری در رابطه با بهرهوری، عایدی و اثرات محیطی و سلامت مواجه است، چالشهایی که باید درون زمینه مشخص تغییرات اقلیمی لحاظ شوند. کشاورزی همچنین با تقاضاهایی برای افزایش کمیت، کیفیت و دسترسیپذیری تولید برای کسب اطمینان از تولید غذا و بهبود کیفیت محصول به منظور چارهجویی درباره نیازهای جمعیت رو به افزایش مواجه است (Meynard et al., 2012; Hertel, 2015; McKenzie and Williams, 2015). بهرهوری کشاورزی باید درون چارچوبی از دغدغههای محیطی و سلامت افزایش بیابد. به این منظور، کشاورزی باید اثرات محیط زیستیش بر آب، هوا، خاک و محیطهای آبی را کاهش دهد و کمیابی منابعی همچون آب، فسفر و سوختهای فسیلی را در نظر میگیرد (به ویژه برای تولید کودهای نیتروژن) (FAO, 2011; Brown et al., 2015). تحت تغییرات اقلیمی، اقلیمهای گرمتر، تغییرات در الگوهای بارش و افزایش تناوب آب و هوای نامساعد قابل انتظار خواهند بود. نتیجتا، این دارای اثرات مستقیم بیوفیزیکی بر تولید کشاورزی است و میتواند تاثیری منفی بر بهرهوری محصولات و احشام داشته باشد (Nelson et al., 2014). افزایش سطح دریا ریسک زیر آب رفتن زمینهای کشاورزی در مناطق ساحلی را افزایش خواهد داد، در حالی که تغییرات در الگوهای بارشی میتوانند رشد علفهای هرز، آفات و بیماریها را افزایش دهد (De Lapeyre de Bellaire et al., 2016).
در فلات دکن در هند، ییلاقات شاهد شیوع گسترده چاههای مجهز به پمپ برقی بودهاند که آب را از آبخوانهای زیرزمینی میکشد (Sekhar et al., 2006; Javeed et al., 2009). بهرهوری پایین آبخوان (Dewandel et al., 2010; Perrin et al., 2011) و کاهش سریع سطح سفرههای آب باعث کاهش بازدهی چاهها شده است (Ruiz et al., 2015)، که گویای آن است که کشاورزی مبتنی بر آبیاری (استفاده از آبهای زیرزمینی) هم تا حدود زیادی به بارندگیها بستگی دارد. برای منطقهای که برای حفظ تولید کشاورزی تا حدود زیادی به بارانهای موسمی و بارندگی زمستانی وابسته است هرگونه تغییرات اقلیمی میتواند تاثیری حاد بر منابع طبیعی و اقتصاد داشته باشد. حفر چاه برای کسب کنترل بر دسترسی به آب برای حفظ توسعه پایدار خانوار اهمیتی حیاتی دارد؛ با این حال، این کار با ریسک به آب نرسیدن چاه و بدهیهای سرسامآور همراه است (Taylor, 2013).
مدلسازی و کمیتسنجی تغییرات فضایی-زمانی در منابع آبی و تعاملات میان آب زیرزمینی، روشهای کشاوری و رشد محصولات یک مولفه اساسی مدیریت جامع و تلفیقی منابع آبی است (Ruiz et al., 2015). سناریوهای شبیهسازی تغییرات اقلیمی و خط مشیهای مدیریت آب یک ابزار اساسی برای شناسایی مکانیسمهایی است که کشاورزان میتوانند از آنها استفاده نمایند و خط مشیهایی که برای چارهجویی درباره این چالشها قابل پیادهسازی هستند (White et al., 2015).