دانلود ترجمه مقاله شیر گاو و عملکرد ایمنی در دستگاه تنفسی – Frontiersin 2018:شواهد همه گیر شناسی فعلی نشان می دهد که استفاده از شیر گاو باعث شکل گیری حفاظت نسبت به آلرژی ها و آسم و عفونت در دستگاه تنفسی می شود. در این مرور، ما مکانیزم های احتمالی را که شیر گاو و بخش های مختلف آن می توانند تاثیرات ایمنی را ایجاد کنند ، بررسی کردیم. IgG موجود در شیر گاو می تواند به پاتوژن های باکتریایی و ویروسی متصل شود، فاگوسیت ها را تقویت کند و پاتوژن ها را خنثی کند.
عنوان فارسی مقاله: |
شیر گاو و عملکرد ایمنی در دستگاه تنفسی : مکانیسم های نهانی |
عنوان انگلیسی مقاله: | |
سال انتشار میلادی: | 2018 |
نشریه: |
Frontiersin ایمونولوژی – Immunology |
کلمات کلیدی فارسی: | |
کلمات کلیدی انگلیسی: |
raw cow’s milk – upper airways – respiratory syncytial virus – allergies – asthma – barrier functioning – immune regulation – gut–lung axis
|
تعداد صفحات ترجمه شده: | ۳۳ صفحه (۴ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin |
نویسندگان: |
Olaf Perdijk، Marloes van Splunter، Huub F. J. Savelkoul، Sylvia Brugman، and R. J. Joost van Neerven
|
موضوع: | آسم, ایمنی شناسی پزشکی |
دسته بندی رشته: | |
فرمت فایل انگلیسی: | 14 صفحه با فرمت pdf |
فرمت فایل ترجمه شده: | Word |
کیفیت ترجمه: | عالی |
نوع مقاله: | isi |
تعداد رفرنس: | دانلود ترجمه مقاله عملکرد ایمنی |
مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی
فهرست مقالات
مقدمه
شباهت بین شیر گاو و شیر پستان
شواهد همه گیر شناسی برای نقش تنظیم کننده ی سیستم ایمنی در شیر گاو بر روی سلامت سیستم ایمنی
عبور در دستگاه گوارش
اتصال IgG های گاوی به پاتوژن های تنفسی
اولین مانع میزبان : بافت پوششی
تاثیر بخش های مختلف شیر بر روی عملکرد حفاظتی غشا
آیا بخش های مختلف شیر منجر به ارتقای خودپایداری سیستم ایمنی می شوند؟
پاسخ های سیستم – محور روده – ریه
نکات جمع بندی
منابع
نمونه متن ترجمه
در طول دهه ی گذشته، دنیا یک افزایش محسوس در شیوع حساسیت را به خودش دیده است. شواهد همه گیر شناسی نشان می دهد که بزرگ شدن در یک مزرعه، یکی از عواملی است که می تواند باعث شود انسان نسبت به بعضی از این آلرژی ها مقاوم شود که بخشی از این موضوع، به دلیل استفاده از شیر خام گاو می باشد. در واقع، مطالعه های اخیر ، نشان می دهد که بین میزان مصرف شیر گاو در دوره های اولیه ی زندگی و آسم، تب یونجه و ورم غشای مخاط بینی ، یک رابطه ی معکوس وجود دارد.
همچنین اخیرا مشخص شده است که بین میزان مصرف شیر گاو و عفونت های دستگاه تنفسی یک رابطه ی معکوس وجود دارد. مطابق با این یافته ها، مطالعه های کنترل شده در کودکان همراه با بخش هایی از شیر مانند لاکتوفرین، غشای گلوبولی چربی شیر، و lgG کلستروم ، مشخص شده که این عوامل منجر به کاهش عفونت های دستگاه تنفسی می شوند. اما، به دلایل اخلاقی، نمی توان بر روی نوزادان با استفاده از شیر خام گام مطالعه های کنترل شده را انجام داد، به همین دلیل تا کنون ما نتوانسته ایم به شواهد رسمی دست پیدا کنیم.
به دلیل این که عفونت دستگاه تنفسی در حالت کشنده و قرار گرفتن در معرض مواد حساسیت زا می تواند منجر به شکل گیری آسم شود، ما باید این موضوع را بررسی کنیم که آیا بخش های مختلف از شیر گاو می تواند منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان در دستگاه تنفسی بشود یا خیر و همچنین تعیین مکانیزم های تاثیر این موضوع نیز بسیار مهم می باشد.
مواد حساسیت زای تنفسی و ویروسی ممکن است منجر به فعال شدن پاسخ های محلی در سیستم ایمنی در مسیر هوایی بالایی در بافت های بینی و حفره ی دهانی شود. بخش هایی که در شیر خام گاو وجود دارند می توانند منجر به ارتقای یک محیط محلی شوند که در این محیط، پاسخ های مخاطی ایمنی اصلاح می شوند و غشای بافت پوششی تقویت می شود. به علاوه، این پاسخ های سیستم ایمنی نیز ممکن است در اثر قرار گرفتن در معرض مواد حساسیت زای تنفسی و ویروسی در حفره ی بینی که در اثر بلعیدن وارد دستگاه گوارش می شوند، در همان دستگاه ( دستگاه گوارش) نیز تکرار شود. اما، این سلول های ایمنی که با بخش های مختلف شیر گاو در دستگاه گوارش تماس پیدا می کنند، باید دوباره در جریان خون قرار بگیرند و به دستگاه تنفسی ( بالایی و پایینی) بازگردد تا به صورت محلی پاسخ سیستم ایمنی را تنظیم کنند.
بیان نشان گر های زیستی مرتبط با بافت ها با نام های α4β7 و CCR9 و CCR10 بر روی لمفوسیت ها می توانند به ترتیب تحت تاثیر ویتامین A و D3 باشد. به دلیل این که هر دوی این ویتامین ها در شیر در دسترس هستند ، فرض ما بر این است که شیر خام می تواند قرار گیری لمفوسیت ها بر روی دستگاه تنفسی بالایی تاثیر داشته باشد. این مرور متمرکز بر روی مکانیزم های احتمالی می باشد که بر اساس آن ها بخش های مختلف موجود در شیر خام گاو می تواند بر روی عملکرد سیستم ایمنی در روده و در قسمت بالایی دستگاه تنفسی تاثیر داشته باشد. بررسی و شناسایی این مکانیزم های پیچیده می تواند به ما کمک کند تا روش های رژیم غذایی جدید را برای پیش گیری از آلرژی و آسم، ایجاد کنیم.
نمونه متن انگلیسی
During the last decades, the world has witnessed a dramatic increase in allergy prevalence. Epidemiological evidence shows that growing up on a farm is a protective factor, which is partly explained by the consumption of raw cow’s milk. Indeed, recent studies show inverse associations between raw cow’s milk consumption in early life and asthma, hay fever, and rhinitis.
A similar association of raw cow’s milk consumption with respiratory tract infections is recently found. In line with these findings, controlled studies in infants with milk components such as lactoferrin, milk fat globule membrane, and colostrum IgG have shown to reduce respiratory infections. However, for ethical reasons, it is not possible to conduct controlled studies with raw cow’s milk in infants, so formal proof is lacking to date. Because viral respiratory tract infections and aeroallergen exposure in children may be causally linked to the development of asthma, it is of interest to investigate whether cow’s milk components can modulate human immune function in the respiratory tract and via which mechanisms. Inhaled allergens and viruses trigger local immune responses in the upper airways in both nasal and oral lymphoid tissue.
The components present in raw cow’s milk are able to promote a local microenvironment in which mucosal immune responses are modified and the epithelial barrier is enforced. In addition, such responses may also be triggered in the gut after exposure to allergens and viruses in the nasal cavity that become available in the GI tract after swallowing. However, these immune cells that come into contact with cow’s milk components in the gut must recirculate into the blood and home to the (upper and lower) respiratory tract to regulate immune responses locally.
Expression of the tissue homing-associated markers α4β7 and CCR9 or CCR10 on lymphocytes can be influenced by vitamin A and vitamin D3, respectively. Since both vitamins are present in milk, we speculate that raw milk may influence homing of lymphocytes to the upper respiratory tract. This review focuses on potential mechanisms via which cow’s milk or its components can influence immune function in the intestine and the upper respiratory tract. Unraveling these complex mechanisms may contribute to the development of novel dietary approaches in allergy and asthma prevention.
نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله عملکرد ایمنی
مقدمه
در دنیای غرب، شیوع بیماری های التهابی مزمن، شامل آلرژی ها در چند دهه ی اخیر افزایش گسترده ای داشته است، در حالی که تعداد بیماری های عفونی جدی به صورت قابل توجهی کاهش یافته است (1). در مطالعه های مختلف نشان داده شده است که بین بیماری های عفونی و بیماری های التهابی، یک رابطه ی معکوس وجود دارد. ( مثلا آلرژی و آسم) که این فرض توسط Strachen ، کسی که فرضیه ی بهداشت را ارائه کرد، در سال 1989 مطرح شد .فرضیه ی بهداشت بیان می کند که قرار گرفتن در معرض ویروس ها و باکتری ها، برای القای پاسخ های سلول های کمک کننده ی T ( Th1) ضروری می باشد که این سلول ها، سیستم ایمنی را متعادل کرده و باعث می شود که سیستم ایمنی نسبت بیماری های ایجاد شده در اثر Th2 مقاوم شود. با کشف یک زیر مجموعه ی اضافی از سلول های T (Tregs) ، این الگو باید اصلاح شود. به عنوان مثال، همیشه نشان داده شده است که سلول های دندریتی بازدارنده (DC ها) که در اثر کرم روده فعالیت شان شروع می شود، با القای Treg ها باعث ایجاد تعادل بین Th1/Th2 شده اند (3). تاثیر ایجاد شده توسط DC ها بر روی سیستم ایمنی و آموزش آن، به عنوان یکی از گام های مهم به سمت درک رابطه ی پیچیده ی بین بیماری های عفونی و بیماری های آلرژی در نظر گرفته می شود (4). اکنون مشخص شده است که پاسخ های Th2 در اثر تولید نوع 2 سیتوکین ها ارتقا پیدا می کند ( مثلا ، RSLP ، II25 و IL33) که این سیتوکین ها توسط دو گروه از سلول های لنفاوی مادرزاد و سلول های پوششی ، ترشح می شوند ( 5 و 6). ازین رو، انواع مختلف از سلول ها مسئول بیماری های ایجاد شده توسط Th2 می باشند، بیماری هایی مانند حساسیت ها. حساسیت ها به صورت یک پاسخ غیر معمول در سیستم ایمنی نسبت به یک آنتی ژن غیر مضر ( ماده ی حساسیت زا) ایجاد می شوند. از طریق فعال شدن سلول های C2 ، مواد حساسیت زا منجر به فعال شدن تولید IgE های خاص ماده ی حساسیت زا توسط سلول های B می شود که این سلول ها به FcεR1 هایی با شباهت بالا بر روی سلول های موثر مانند سلول های ماست و بازوفیل ها متصل می شوند. سلول های موثر عامل های محلول ( مانند هیستامین) را در اثر قرار گرفتن مجدد در معرض ماده ی حساسیت زا را ترشح می کنند که این سلول ها منجر به شکل گیری پاسخ حساسیت نوع یک می شود. عبارت « رژه ی آتوپیک» اشاره به توالی پاسخ های IgE و علایم بالینی دارد که در دوره های اولیه ی زندگی، بروز می کنند (7).