دانلود ترجمه مقاله تعدیل رفتار فوم میکروسلولی iPP توسط کنترل تاریخچه حرارتی – الزویر ۲۰۱۸:روش کنترل حرارتی تک مرحلهای در فرایند فوم سازی دستهای برای iPP و iPP/0.2DMDBS معرفی شد، آزمایش رئولوژیکی نشان میدهند که رفتار تبلور میتواند باعث بهبود مدول ذخیره، مدول اتلاف و ویسکوزیته ترکیبی در حالت نیمه ذوب میشود (دمای آزمایش ۱۶۵ °C)، که به معنی بهبود الاستیسیته و مقاومت ذوب IPP میشود. بر اساس این طراحی استراتژی، فومهای IPP میکروسلولی در اندازه کوچکتر اما چگالی سلولی بالاتر از طریق فرایند کنترل حرارتی مناسب، تولید شدند.
عنوان فارسی مقاله: |
تعدیل رفتار فوم میکروسلولی iPP توسط کنترل تاریخچه حرارتی و عامل هسته ای در CO2 متراکم |
عنوان انگلیسی مقاله: | |
سال انتشار میلادی: | 2018 |
نشریه: |
Database: Elsevier – ScienceDirect (ساینس دایرکت) مجله سیالات فوق بحرانی – The Journal of Supercritical Fluids |
کلمات کلیدی فارسی: | |
کلمات کلیدی انگلیسی: |
Isotactic polypropylene, Nucleating agent, Crystallization, Microcellular foaming, Compressed CO2
|
تعداد صفحات ترجمه شده: | 20صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin |
نویسندگان: |
Xiaoli Zhang, Benwei Li, Xihuan Wang, Kun Li, Gang Wang, Jingbo Chen, Chul B. Park
|
موضوع: | مهندسی مواد, مکانیک سیالات, مهندسی مواد مرکب |
دسته بندی رشته: | مهندسی مکانیک |
فرمت فایل انگلیسی: | 10 صفحه با فرمت pdf |
فرمت فایل ترجمه شده: | Word |
کیفیت ترجمه: | عالی |
نوع مقاله: | isi |
تعداد رفرنس: | دانلود ترجمه مقاله فوم میکروسلولی |
مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی
فهرست مطالب
چکیده
۱٫مقدمه
۲٫آزمایش
۲٫۱٫ آماده سازی مواد و نمونه
۲٫۲ توصیف رئولوژیکی
۲٫۳٫ فرایند فومسازی دستهای
۲٫۴٫ تجزیه و تحلیل گرماسنجی اسکن دیفرانسیلی (DSC)
۲٫۵٫ درشت نمایی اسکن شده الکترونی (SEM)
نتایج و بحث
۳٫۱٫ آزمایش رئولوژیکی
۳٫۲٫ آزمایشات فومسازی دستهای
۳٫۲٫۲٫ فومسازی بدون رفتار تبلور
۳٫۲٫۲٫ فوم سازی در دمای ۱۶۵ °C با فشارهای فوم سازی متفاوت، بعد از یک رفتار تبلور
۳٫۲٫۳٫ فوم سازی با رفتار تبلور و در ترکیب با یک عامل افزودنی هسته ای
۴٫ نتیجه گیری
چکیده
این مطالعه با هدف استفاده از کنترل تاریخچه حرارتی و عامل هستهای برای تنظیم رفتار فومی ایزوتاکتیک پلی پروپیلن (IPP) انجام شده است. با معرفی یک مرحله بازپخت و یک عامل هستهای α، خواص تبلور و رئولوژیکی IPP تغییر کرده است، و رفتار فومی میکروسلولی آن نیز متقابلاً تنظیم شده است. نتایج آزمایشات رئولوژیکی، افزایش مقاومت ذوب را با عرضه مرحله تبلور و عامل هستهای α تایید میکند. بعد از انحلال در دمای 110 درجه سانتیگراد، 10 مگا پاسکال، برای 40 دقیقه، IPP در دمای 165 درجه سانتیگراد، 12 مگا پاسکال برای 30 دقیقه بیشتر اشباع میشود، و سپس فومی میشود؛ چگالی سلول 7.95 ×10^9 cells/cm3 است ، در حالی که سایز متوسط سلول 11.66 μm است.
علاوه بر این، مشارکت رفتار بازپخت و افزودن 0.2 wt.% عامل هستهای α میتواند بر روی قابلیت هستهای سلول ناهمگن و مقاومت ذوب IPP تأثیر مثبت بگذارد، سلولهای بسیار کوچکتر با تراکم سلولی نسبتا بالا تا 10^13–10^14 cells/cm3 القا میشوند.
Abstract
This study is aimed at using thermal history control and nucleating agent to adjust the foaming behavior of isotactic polypropylene (iPP). Through the introduction of an annealing stage and α nucleating agent, the crystallization and rheological properties of iPP were changed, and its microcellular foaming behavior was tuned correspondingly. Rheological testing results verified the enhancement of melt strength through the presentation of the crystallization stage and α nucleating agent.
After an annealing at 110 °C, 10 MPa, for 40 min, iPP was further saturated at 165 °C, 12 MPa for 30 min and then foamed, the cell density is 7.95 × 109 cells/cm3 , while the average cell size is 11.66 μm. Furthermore, the synergy between the annealing treatment and an addition of 0.2 wt.% α nucleating agent could positively affect the heterogenous cell nucleating ability and melt strength of iPP, much smaller sized cells with relatively quite high cell density up to 1013–1014 cells/cm3 were induced.
نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله فوم میکروسلولی
1) مقدمه
فومهای میکروسلولی ویژگیهای یکسانی را در پلیمرهای فومی متداول یا جامد نمایش میدهند، از جمله وزن سبک، صرفه جویی در مواد، هدایت کم گرما، و مقاومت ضربه بالا، این مزایا فومهای میکروسلولی را در معرض توجه زیادی در طول چند دهه گذشته قرار میدهد. CO2 فشرده معمولا در فرایند فومی میکروسلولی به عنوان یک عامل فومی ساز فیزیکی، در درجه اول به خاطر ارزانی و عملکرد ایمن آن، مورد استفاده قرار میگیرد. در مقایسه با دیگر مواد پلیاورتن فومی میکروسلولی، مثل فومهای پلیاستایرن (PS) یا پلیاتیلن (PE)، فومهای پلیپروپیلن (PP) دارای دمای سرویس، صلبیت و پایداری حرارتی بالاتری هستند. علاوه بر این، فومهای PP مقاومت ضربه خوبی نسبت به فومهای PS، و مقاومت بالاتری نسبت به فومهای PE ارائه میدهند. فومهای PP جایگزین امیدوارکنندهای برای دیگر فومهای گرمانرم (ترموپلاستیک) پلیاورتن در کاربریهای مختلف صنعتی هستند. به عنوان یکی از مواد پلیمری مصنوعی جهانی، IPP عمدتا در بستهبندی، لوازم خانگی، عایق حرارتی، قطعات خودرو و سایز زمینههای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، فومسازی IPP به یک سطح مورفولوژی سلولی ریز، کار دشواری است. دلیل اصلی این امر، ساختار مولکولی خطی آن است، که منجر به مقاومت ذوب بسیار پایین شده و مانع تولید مورفولوژی سلول ایدهآل میشود. فروپاشی سلول، انباشتگی (انعقاد) یا شکستگی ایجاد شده حین ذوب شدن فوم باعث نقص شدید فومهای میکروسلولی IPP میشود.
برخی روشها برای بهبود مقاومت ذوب IPP اتخاذ شده اند، برای مثال پیوند، اختلاط پلیمرهای خطی یا شاخه ای، و پر کردن افزودنیها از روشهای شایع مورد استفاده است. معرفی گروههای کاربردی انتهایی یا ترکیب یک ساختار شاخهای زنجیرهای بلند با مولکول ستون (اصلی) PP، یک راه موثر برای افزایش قابلیت فومی آن است. ژای و همکاران گزارش داده اند که IPP درختی یا شاخهای در مقایسه با آن IPPهای خطی، ساختار سلولی بسته خوبی را نشان میدهد و با افزایش مقاومت ذوب، چگالی سلول نیز افزایش مییابد. با توجه به دیگر مقالهها، ترکیب با دیگر پلیمرها به طور گستردهای برای تنظیم ساختار سلولی PP و رفتار فومی آن استفاده شده است. هانگ و همکاران، و راچاتاناپون و همکاران به ترتیب تأثیرات HDPE و PS را بر روی خواص فومی PP بررسی کرده اند. ژانگ و همکاران، مخلوطهای PP/HDPE را با عمل برش دینامیک تشریک کرده اند، و دریافتند که مقاومت ذوب افزایشیافته میتواند به طور موثر رشد سلول را محدود کرده، قابلیت فومی را بهبود بخشد و از شکست سلول جلوگیری نماید. علاوه بر این، دیگر افزودنیها مثل رس نانو، اجزای کربنات کلسیم، عامل هستهای کریستال و فیبرهای طبیعی، برای تقویت فومهای PP استفاده شد. با این که روشهای ذکر شده در بالا میتوانند قابلیت فومی IPP را افزایش دهند، اما این روشها ممکن است به طور چشمگیری هزینهها را افزایش داده یا برخی خواص مکانیکی محصولات نهایی فومی را بدتر کنند.