دانلود ترجمه مقاله کاربرد شیوه مدیریت دانش توسط شرکت استارتاپ – الزویر ۲۰۱۷

دانلود ترجمه مقاله کاربرد شیوه مدیریت دانش توسط شرکت استارتاپ – الزویر ۲۰۱۷

دانلود ترجمه مقاله کاربرد شیوه مدیریت دانش توسط شرکت استارتاپ – الزویر ۲۰۱۷:توسعه ی شکل گیری شرکت های تازه تاسیس بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات، مهم ترین برنامه ی راهبردی برای بخش هایی با تکنولوژی بالا و در نتیجه سرمایه گذاری ابتکاری میباشد. اما، شکل گیری و توسعه ی تجارت جدید در تعهد به نیاز های عمومی، دانش بازار و سازمان داخلی، میتواند با استفاده از روند های مدیریت دانش، بهبود پیدا کند. ازین رو، بحث در مورد روند های مدیریت دانش در روند توسعه ی شرکت های تازه تاسیس میتواند به این شرکت ها نشان دهد که چگونه باید با مشکلات پیش روی شرکت خودشان کار کنند.

عنوان فارسی مقاله:

کاربرد شیوه مدیریت دانش توسط شرکت استارتاپ برزیلی

عنوان انگلیسی مقاله:
سال انتشار میلادی: 2017
نشریه:

 الزویر

مجله مدیریت و نوآوری RAI

کلمات کلیدی فارسی:
کلمات کلیدی انگلیسی:
Knowledge management – Startup companies – Brazil
تعداد صفحات ترجمه شده: ۲۱ صفحه (شامل ۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
نویسندگان:
Gustavo Dalmarco، Alisson Eduardo Maehler، Marcelo Trevisan، Janaina Mortari Schiavini
موضوع: ,
دسته بندی رشته:
فرمت فایل انگلیسی: 9 صفحه با فرمت pdf
فرمت فایل ترجمه شده: Word
کیفیت ترجمه: عالی
نوع مقاله: isi
تعداد رفرنس: دانلود ترجمه مقاله مدیریت دانش

مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی

فهرست مقالات

چکیده

مقدمه

عوامل حیاتی در توسعه ی شرکت های تازه تاسیس شده

روند های مدیریت دانش

روش های تحقیقاتی

نتایج

شناسایی فرصت

تعهد کار آفرینی

اعتبار

پایداری

نکات نهایی


چکیده

برای حفظ قابلیت رقابت در اقتصاد دانش محور فعلی، شرکت های تازه راه اندازی شده باید به صورت موثر از دانش استفاده کنند تا بتوانند برنامه های توسعه ی خودشان را اجرا کنند. در نتیجه، شناسایی روش مناسب مدیریت دانش (KM) که مورد استفاده ی شرکت های تازه قرار میگیرند، یکی از مهم ترین موارد است. هدف این مقاله شناسایی روند های KM مورد استفاده برای غلبه بر عوامل بحرانی در توسعه ی شرکت های جدید در برزیل، میباشد.

در این مطالعه رابطه ی بین عوامل بحرانی توسعه ی شرکت های تازه تاسیس و روند های KM مورد استفاده نیز بررسی میشود. مصاحبه هایی در این مطالعه با شرکت های تازه تاسیس در شرکت های توسعه ی کسب و کار تجاری در قسمت جنوبی برزیل، انجام شده است. نتایج نشان داد که روند های KM اصلی برای غلبه بر عوامل بحرانی در توسعه ی شرکت های تازه تاسیس – شناسایی فرصت ها، تعهد کار آفرینی، اعتبار و پایداری – مرتبط با دانش داخلی شرکت میباشد.

دانش داخلی یکی از دارایی های شرکت است که نه تنها شامل فعالیت های R&D بلکه شامل فعالیت ها و روتین های شرکت نیز میباشد. یکی از مهم ترین نکاتت این است که با وجود این که شرکت های تازه تاسیس نسبت به روند های KM آگاه نیستند، آن ها روتین های سازمان یافته و استاندارد هایی دارند که با نظریه های KM هماهنگ میباشد.


Abstract

To be competitive in current knowledge economy, startup companies should effectively use available knowledge to implement their development strategies. Consequently, it is necessary to identify which knowledge management (KM) practices are used by startup companies. This paper aims to identify KM practices used to overcome critical factors of startups’ development in Brazil.

It will be discussed the relation between the critical factors of startup development and the KM practices used. Interviews were conducted with startups established in business incubators in the southern region of Brazil. Results demonstrated that the main KM practices used to overcome critical factors of startup development – Opportunity Recognition, Entrepreneurial Commitment, Credibility and Sustainability – are related to company’s internal knowledge. Internal knowledge is a company asset, which includes not only R&D activities but also its actions and routines. An important remark was that even though startups are not aware of KM practices, they have organized routines and standards aligned with current KM theories.


نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله مدیریت دانش

مقدمه

توسعه ی محصولات ابتکاری و روند های جدید، موجب توسعه ی شرکت های مختلف در سالیان مختلف شده است. شرکت های بزرگ و کوچک از روش های مختلف استفاده کرده اند تا بتوانند در بازار رقابت داشته باشند و به این منظور، روتین های تحقیق و توسعه را ایجاد کرده اند تا نوسازی های افزایشی یا ریشه ای را در مشخصات شرکت خودشان ایجاد کنند. این روند های نوسازی معمولا از طریق فعالیت های ابتکاری شکل میگیرد که موجب میشود شرکت ها نسبت به رقبای خودشان پیش بیفتند زیرا با این ابتکار ها، آن ها در ارائه ی محصولات و خدمات جدید پیش قدم شده و بهبود هایی را در تولیدات و سود خودشان به دست می آورند.

با در نظر داشتن این که توسعه ی محصولات مبتکرانه و روند ها یکی از فواید برای شرکت ها است، و این که شرکت های کوچک در ارائه ی محصولات مبتکرانه ی جدید منافع مختلفی را به دست می آورند، پیشرفت در ایجاد و توسعه ی شرکت های تکنولوژی محور ( شرکت های تازه تاسیس) باید یکی از روش های جایگزین برای ساختار های تولیدی باشد که تلاش دارند تا ابتکار را گسترش دهند. در شرکت های نوظهور اقتصادی مانند برزیل، که تنها 5.7% از شرکت های تاسیس شده دارای محصولات یا روند های تازه توسعه یافته به صورت ملی یا بین المللی هستند ، تحریک برای ایجاد شرکت های تازه تاسیس با تکنولوژی بالا میتواند یکی از روش های جایگزین برای توسعه های اقتصادی – اجتماعی باشد.

به علاوه، با در نظر داشتن بحران  اقتصادی فعلی در برزیل، بحث در مورد کار آفرینی و ایجاد شرکت های تازه تاسیس میتواند یکی از روش های مناسب برای حل مشکل بیکاری شدید در برزیل باشد. این موضوع با در نظر داشتن نقش مربوطه در کار آفرینی های سطوح خرد و کلان برای رشد اقتصادی نیز صدق میکند. بر اساس گزارش نظارت کار آفرینی جهانی یا GEM ( 2016) ، 55.5% از جمعیت برزیل ، ایده ی شروع شرکت جدید در ناحیه ای که زندگی میکنند را ایده ی بسیار خوبی میبینند. این درصد در مورد US و مکزیک بالاتر میباشد. در این زمینه، ارتقای ایجاد این شرکت های تازه تاسیس، مستلزم بحث در مورد بهترین روش های مدیریت برای حفظ توسعه ی این شکرت ها میباشد.

با تحلیل نقش شرکت های تازه تاسیس در توسعه ی محصولات و روند های مبتکرانه، ما سعی داریم تا دو موضوع مرتبط با توانایی شرکت های تازه تاسیس برای ایجاد ابتکار را بررسی کنیم. در یک طرف، استفاده از روش های مدیریت دانش در روند های حول ایجاد و توسعه ی شرکت های تازه تاسیس با تکنولوژی بالا قرار دارد. برای پیش برد توسعه ی شرکت های تازه تاسیس، تعریف کردن روند هایی برای ایجاد و حفظ دانش در این شرکت ها اهمیت بالایی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *