دانلود ترجمه مقاله تاثیر احساس درد بر نتایج اولیه جراحی زانو در ورزشکاران – الزویر ۲۰۲۰

دانلود ترجمه مقاله تاثیر احساس درد بر نتایج اولیه جراحی زانو در ورزشکاران – الزویر ۲۰۲۰

دانلود ترجمه مقاله تاثیر احساس درد بر نتایج اولیه جراحی زانو در ورزشکاران – الزویر ۲۰۲۰:اهداف اصلی جراحی و توانبخشی زانو مرتبط با ورزش، بازگشت عملکرد طبیعی زانو و همچنین اعتماد به نفس ورزشکاران است تا بتوانند فعالیت های ورزشی خود را بدون آسیب دیدگی مجدد از سر گیرند. مطالعه حاضر ارتباط معناداری را بین احساسات قبل از عمل، و پیامدهای ذهنی و فردی متعدد پس از عمل جراحی زانو، را نشان می دهد که شامل نمرات IKDC-S ، بازگشت به ورزش در سطح قبل و کاهش حرکت هراسی پس از اتمام توانبخشی می باشد.

عنوان فارسی مقاله:

تاثیر احساس درد و راهبردهای مقابله با آن بر نتایج اولیه جراحی زانو در ورزشکاران

عنوان انگلیسی مقاله:
سال انتشار میلادی: 2020
نشریه:

Database: Elsevier – ScienceDirect (ساینس دایرکت)

مجله علوم و پزشکی در ورزش – Journal of Science and Medicine in Sport
کلمات کلیدی فارسی:
کلمات کلیدی انگلیسی:
Knee surgery – Sports injury – Kinesiophobia – Pain catastrophizing – Coping strategies
تعداد صفحات ترجمه شده: ۱۶ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
نویسندگان:
Joshua S. Everhart، Aaron J. Chafitz، Kristie M. Harris، Steven E. Schiele، Charles F. Emery، David C. Flanigan
موضوع: , ,
دسته بندی رشته:
فرمت فایل انگلیسی: 5 صفحه با فرمت pdf
فرمت فایل ترجمه شده: Word
کیفیت ترجمه: عالی
نوع مقاله: isi
تعداد رفرنس: دانلود ترجمه مقاله جراحی زانو

مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی

فهرست مطالب

چکیده

۱- معرفی

۲- روش ها

۳- نتایج

۴- بحث


چکیده

اهداف: برای تعیین اینکه آیا احساس درد و راهکارهای مقابله با آن پیش بینی کننده ی نتایج بعد از عمل جراحی زانو در ورزشکاران است: (۱) بازگشت به سطح مشابه ورزش (۲) بهبود علائم و (۳) بهبود در kinesiophobia (حرکت هراسی).
طراحی: مطالعه هم گروهی است که به منظور چگونگی تاثیر یک سری از عوامل بر یک نتیجه خاص انجام می پذیرد.

روش بررسی: ۱۰۱ ورزشکار (۵۲ مرد، ۴۹ زن؛ میانگین سنی ۷/۳۲ سال) با میانگین ۱/۱۲ ماه پیگیری بیماری بعد از تشخیص در مطالعه ی حاضر گنجانده شدند. ارتباط مستقلی بین بیماری و اقدامات قبل از عمل تعیین شد: پرسشنامه کوتاه فرمMcGill (SF-MPQ)، میزان فاجعه پنداری درد (PCS)، اندازه گیری مقابله با درد (PCM)، و خرده مقیاس ها برای مقابله (brief COPE subscales) در رابطه با کنترل و مدیریت آن شامل پذیرش، انکار، بازخوانی مثبت و استفاده از پشتیبانی های ابزاری نیز مشخص شد. تنظیم طول مدت پيگيري، طول مدت علائم، سابقه جراحي، سن، سطح فعاليت و عمل جراحي انجام شد (Brief-COPE یک پرسشنامه گزارشی ۲۸ آیتمی است که برای سنجش روشهای مؤثر و غیر موثر برای مقابله با یک رویداد استرس زا در زندگی طراحی شده است ).

نتایج: میزان بازگشت به سطح مشابه ای از ورزش، که ورزشکار پیشتر فعالیت داشته است، در بعد از عمل جراحی ۷۳ % بوده است؛ فاجعه پنداری درد شدید (PCS >36 points) احتمال عدم بازگشت به سطح مشابه در ورزش را افزایش داد (OR 11.3 CI 1.51, 236; p = 0.02)، در حالی که استفاده از پشتیبانی های ابزاری کمک کننده بود (افزایش در هر نقطه: ۰٫۷۲ CI 0.54, 0.94; p = 0.02). مقابله با مسئله متمرکز ارتباط مستقیم با بهبود در درجه ی IKDC-S است (beta 0.032 SE 0.010; p = 0.001). بهبود در حرکت هراسی بعد از عمل جراحی، در مقایسه با فرکانس درد دریافت شده از بیمار در قبل از عمل جراحی تا حدودی کمتر بود (OR 0.23 CI 0.06, 0.71; p = 0.009) و افزایش درجه انکار و نادیده گرفتن درد(COPE-denial scores) (OR 0.43 CI0.21, 0.88; p = 0.02) به این صورت بوده است.

نتیجه گیری: در بین ورزشکارانی که تحت عمل جراحی زانو قرار گرفتند؛ عمق درد شدید، با دستیابی ورزشکار به سطح مشابه ارتباط عکس دارد. پشتیبانی ابزاری و راهبردهای مقابله با مشکل با نتایج همچون بهبودی بیمار و پیشرفت همراه است. درجات بالای درد در قبل از عمل جراحی، با پیشرفت در حرکت هراسی بعد از توانبخشی نسبت عکس دارد.


Abstract

Objectives
To determine whether pain perceptions and coping strategies are predictive of the following outcomes after knee surgery in athletes: (1) return to similar level of sport, (2) improvement in symptoms, and (3) improvement in kinesiophobia.
Design Prospective cohort study.

Methods

۱۰۱ athletes (52 men, 49 women; mean age 32.7 years) at mean 12.1 months follow-up were included. Independent relationships between patient outcomes and pre-operative measures were determined: short form McGill Pain questionnaire (SF-MPQ), Pain Catastrophizing Scale (PCS), Pain Coping Measure (PCM), and the brief COPE subscales of acceptance, denial, positive reframing, and use of instrumental support. Adjustment was performed for length of follow-up, symptom duration, surgical history, age, activity level, and surgical procedure.

Results

Rate of return to similar level of sport was 73%; severe pain catastrophizers (PCS >36 points) had increased odds of not returning to similar level of sport (OR 11.3 CI 1.51, 236; p = 0.02) whereas COPE-use of instrumental support was protective (per point increase: 0.72 CI 0.54, 0.94; p = 0.02). Problem-focused coping positively correlated with improvement in IKDC-S scores (beta 0.032 SE 0.010; p = 0.001). Improvement in kinesiophobia after surgery was less likely with higher pre-operative perceived pain frequency (OR 0.23 CI 0.06, 0.71; p = 0.009) and higher COPE-denial scores (OR 0.43 CI 0.21, 0.88; p = 0.02).

Conclusions

Among athletes undergoing knee surgery, severe pain catastrophizing is negatively associated with return to similar level of sport. Instrumental support and problem-focused coping strategies are associated with improved outcomes. High preoperative pain scores are negatively associated with improvement in kinesiophobia after rehabilitation.


 نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله جراحی زانو

تعاریف

(kinesiophobia : به ترس از درد در هنگام حرکت اطلاق می شود؛ حرکت هراسی).

(Brief-COPE : یک پرسشنامه گزارشی 28 آیتمی است که برای سنجش روشهای مؤثر و غیر موثر برای مقابله با یک رویداد استرس زا در زندگی طراحی شده است ).

(Problem-focused coping: مقابله با مسئله متمرکز، علل استرس را از طریق عملی مورد هدف قرار می دهد و مشکل را برطرف می کند یا در وضعیت استرس زایی که باعث استرس می شود، به طور مستقیم استرس را کاهش می دهد. استراتژی های متمرکز بر مسئله حذف یا کاهش علت استرس زا از جمله: حل مسئله است و مدیریت زمان می باشند)

(COPE-denial score: انکار ادعا می کند که بیانیه یا ادعایی صحیح نیست. برای مکانیسم دفاعی روانشناختی که توسط روانکاو سیگموند فروید (Sigmund Freud) فرض شده است، به کار می رود و در آن شخص با واقعیتی روبرو می شود که پذیرش آن بیش از حد ناراحت کننده است و به همین دلیل آن را رد می کند؛ که علی رغم آنچه ممکن است شواهد قاطعانه باشد صادق نیست. )

مفهوم کاربردی

  • پزشکان باید توجه داشته باشند فاجعه پنداری درد شدید با بازگشت ورزشکار به سطح مشابه از ورزش در بین افرادی که تحت عمل جراحی زانو قرار گرفتند، نسبت معکوس دارد.
  • پشتیبانی ابزاری و راهبردهای مقابله با مشکل با بهبودی همراه است.
  • ورزشکاران با سطح بالای آسیب دیدگی که برای بازگشت به ورزش با روش توانبخشی در حال تلاش هستند، غالباً با روانشناسان ورزشی ما در زمینه تکنیک های درمانی رفتار شناختی و سایر راهکارها روی این موضوعات کار می کنند.
  • یافته های مطالعه حاضر حاکی از آن است که افزایش استفاده از پشتیبانی های ابزاری در مقابله با درد باید بر محور رفتار شناختی درمانی در ورزشکار آسیب دیده باشد.
  • درجات بالای درد قبل از عمل جراحی، دارای رابطه ی معکوس با حرکت هراسی بعد از توانبخشی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *