دانلود ترجمه مقاله داروها و کبد – الزویر ۲۰۱۸

دانلود ترجمه مقاله داروها و کبد – الزویر ۲۰۱۸

دانلود ترجمه مقاله داروها و کبد – الزویر ۲۰۱۸:تشخیص علائم و نشانه های نارسایی کبدی در بیماران و شناسایی علل احتمالی شامل برهم کنش های دارویی مهم است. علاوه بر این، به محض شناسایی یک بیمار دارای اختلال عملکردی یا نارسایی کبدی، انتخاب دارو و رژیم دوز باید منطقی و دقیق باشد. مصرف بیش از حد پاراستامول می تواند عواقب شدید و تهدید کنندۀ حیات را برای بیماران به دلیل تاثیر بر عملکردهای کبد داشته باشد. این علت اصلی نارسایی حاد کبدی در انگلستان است. مدیریت درست و مداوم که امری بسیار مهم است ، در این مقاله بحث خواهد شد.

عنوان فارسی مقاله:
داروها و کبد
عنوان انگلیسی مقاله:
سال انتشار میلادی: 2018
نشریه:

Database: Elsevier – ScienceDirect (ساینس دایرکت)

Journal: Anaesthesia & Intensive Care Medicine – Volume 19, Issue 1, January 2018, Pages 30-34
کلمات کلیدی فارسی:
کلمات کلیدی انگلیسی:
Cytochrome P450
hepatic failure
liver
metabolism
paracetamol overdose
pharmacokinetics
تعداد صفحات ترجمه شده: 14 صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin 
نویسندگان:
Rakesh Vaja, Navreet Ghuman,
موضوع: ,
دسته بندی رشته:
فرمت فایل انگلیسی: 5 صفحه با فرمت pdf
فرمت فایل ترجمه شده: Word
کیفیت ترجمه: عالی
نوع مقاله: isi
تعداد رفرنس: دانلود ترجمه مقاله داروها و کبد

مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی

فهرست مطالب

چکیده

کلمات کلیدی

آناتومی کبد

متابولیسم داروها توسط کبد

سیتوکروم p450

الگوهای اختلال LFT

اثرات فارماکوکینتیک بیماری کبدی

جذب

حجم توزیع

متابولیسم و پاکسازی

دوز دارو در بیماری کبدی

عوامل استنشاقی

مسکن ها

مسدود کننده های عصبی عضلانی

بیش مصرف پاراستمول

شکل 1. نورموگرام درمان بیش مصرفی پاراستامول


ترجمه چکیده

کبد یک عضو اصلی با عملکردهای چندگانه است. تعدادی از داروها در طی واکنش های فاز 1 و 2 متابولیزه می شوند که شامل فرآیندهای پیچیده از جمله آنزیم های سیتوکروم P450 می شوند. تنوع ژنتیکی و تغییرات در فعالیت های سیتوکروم P450 ممکن است اثرات عمیقی بر روی فارماکوکینتیک داشته باشد. علاوه بر این، داروها همچنین می توانند چگونگی عملکردهای کبدی را تغییر دهند و باعث اختلال یا حتی نارسایی اندام به وسیله تأثیر مستقیم بر روی کبد یا تغییر در جریان خون کبدی شوند. تشخیص علائم و نشانه های نارسایی کبدی در بیماران و شناسایی علل احتمالی شامل برهم کنش های دارویی مهم است. علاوه بر این، به محض شناسایی یک بیمار دارای اختلال عملکردی یا نارسایی کبدی، انتخاب دارو و رژیم دوز باید منطقی و دقیق باشد. مصرف بیش از حد پاراستامول می تواند عواقب شدید و تهدید کنندۀ حیات را برای بیماران به دلیل تاثیر بر عملکردهای کبد داشته باشد. این علت اصلی نارسایی حاد کبدی در انگلستان است. مدیریت درست و مداوم که امری بسیار مهم است ، در این مقاله بحث خواهد شد.


چکیده انگلیسی

The liver is a major organ with multiple functions. A number of drugs are metabolized by the liver during phase 1 and 2 reactions which include complex processes involving cytochrome P450 enzymes. Genetic and acquired variability in cytochrome P450 activity may have profound effects on pharmacokinetics. Additionally, drugs can also modify how the liver functions and cause dysfunction or even failure of the organ both by a direct effect on the liver or by alteration in liver blood flow. It is important to recognize the signs and symptoms of liver failure in patients and identify possible causes including drug interactions. Furthermore, once a patient has been recognized to be suffering with liver dysfunction or failure, drug choice and dosing regime will need to be rationalized. Paracetamol overdose can have severe and life-threatening consequences for patients due to its effect on liver function. It is the leading cause of acute liver failure in the UK. Correct and early management is crucial and will be discussed within this article.
 

 نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله داروها و کبد 

آناتومی کبد

کبد حدود 30٪ از خروجی قلب را دریافت می کند. به طور منحصر به فرد، آن خون شریانی را از شریان کبدی و خون وریدی را از ورید باب[1] دریافت می کند. ورید باب 70 تا 75 درصد جریان خون کبد را تامین می کند، اما تنها 50 درصدِ منبع اکسیژن، جریان خون باقی مانده و منبع اکسیژن از شریان کبدی است.

به صورت آناتومی کبد به دو لوب تقسیم می شود و علاوه بر این شامل لوبول های عملکردی در اطراف یک ورید مرکزی است که حاوی گردش خون از شریان کبدی و ورید باب است. خون وارد شدن به کبد به سینوزوئید ها منتهی می شود، فضایی که توسط هپاتوسیت ها ایجاد می شود. سپس خون به سمت مرکز لوبول و ورید مرکزی، سپس خون در ورید کبدی به منظور بازگشت به قلب از طریق ورید اجوف تحتانی، تخلیه می شود. به دلیل اینکه کبد جایگاه اولین متابولیسم است بنابرین این باعث می شود کبد بسیار مستعد و حساس به داروهای مصرف شده باشد از آنجائیکه داروها از لولۀ گوارشی جذب می شوند و سپس به کبد منتقل می شوند.

اهداف آموزشی

پس از خواندن مقاله شما باید قادر به :

  • درک مکانیسم متابولیسم دارو توسط کبد
  • داشتن یک جایگزین برای انتخاب دارو و رژیم های دوز در بیماران کبدی دارای فارماکوکینتیک های تغییر یافته
  • آگاهی از مدیریت یک بیمار با بیش دوز پاراستمول

کبد دارای عملکردهای طبقه بندی شده می باشد که در جدول 1. نشان داده شده است.

 

متابولیسم داروها توسط کبد

کبد طیف وسیعی از داروها را متابولیزه می کند که نتیجه آن تولید ترکیبات محلول در آب است که می تواند در از طریق صفرا دفع شود. این نتیجه از واکنش های فاز 1 به وسیله سیتوکروم P450 شامل واکنش های اکسیداسیون، کاهش و واکنش هیدرولیز است. این به دنبال واکنش های فاز 2 انجام می گیرد که واکنش های کونژوگا سیون نام دارند.

 

سیتوکروم p450

[1] Portal vein

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *