عنوان فارسی:دانلود ترجمه مقاله آیا بازاریابی رسانه های اجتماعی میتواند قابلیت های ارتباط با مشتری و عملکرد شرکت را بهبود بخشد؟ دیدگاه قابلیت پویا
دانلود ترجمه مقاله آیا بازاریابی رسانه های اجتماعی میتواند قابلیت های ارتباط با مشتری و عملکرد شرکت را بهبود بخشد؟ دیدگاه قابلیت پویا – الزویر ۲۰۱۸:از آنجا که شبکه های اجتماعی در دهه گذشته پا به عرصه ظهور گذاشته و به سرعت گسترش یافته اند، علاقه به بازاریابی رسانه های اجتماعی در میان محققان بازاریابی و سازمان ها به شدت در سراسر جهان رشد نموده است. چون مدیران در شامل نمودن شبکه های اجتماعی به عنوان بخشی از ارتباطات بازاریابی یکپارچه شان بیشتر راحت و فعال می گردند، به طور طبیعی توجهشان را به پرسش های مربوط به بازدهی سرمایه رسانه اجتماعی معطوف نموده اند: آیا فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی می توانند عملکرد شرکت را بهبود بخشند؟ (هافمن و فودور، ۲۰۱۰).
عنوان فارسی مقاله: |
آیا بازاریابی رسانه های اجتماعی میتواند قابلیت های ارتباط با مشتری و عملکرد شرکت را بهبود بخشد؟ دیدگاه قابلیت پویا |
عنوان انگلیسی مقاله: | |
سال انتشار میلادی: | 2018 |
نشریه: |
Publisher : Elsevier – Science Direct (الزویر – ساینس دایرکت) Journal : Journal of Interactive Marketing, Volume 39, August 2017, Pages 15-26 |
کلمات کلیدی فارسی: |
بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
قابلیت های دینامیکی مدیریت ارتباط با مشتری اجتماعی (CRM اجتماعی) قابلیت های بازاریابی مشارکت مشتری |
کلمات کلیدی انگلیسی: |
Social media marketing
Dynamic capabilities
Social customer relationship management (social CRM)
Marketing capabilities
Customer engagement
|
تعداد صفحات ترجمه شده: | 27 صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin |
نویسندگان: |
Fernanda Francielle de Oliveira Malaquias، Yujong Hwang
|
موضوع: | مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت بازاریابی؛ بازاریابی |
دسته بندی رشته: | مدیریت |
فرمت فایل انگلیسی: | 12صفحه با فرمت pdf |
فرمت فایل ترجمه شده: | Word |
کیفیت ترجمه: | عالی |
نوع مقاله: | isi |
تعداد رفرنس: |
مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی
فهرست مطالب
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
بررسی مقالات و چارچوب پژوهش
نظریه: گسترش RBV و قابلیت های پویا
CRM سنتی
CRM و رسانه های اجتماعی
CRM اجتماعی
قابلیت های CRM اجتماعی
مدل مفهومی و فرضیه ها
شکل ۱. مدل مفهومی
اثرات قابلیت های CRM اجتماعی
اثرات تعهد مشتری
اثرات تعدیل تکنولوژی رسانه اجتماعی
روش شناسی
داده ها و نمونه
داده های رسانه های اجتماعی
کامپوستات
معیارها
کاربرد رسانه های اجتماعی
تعهد مشتری
قابلیت های CRM اجتماعی
جدول ۱: آیتم های مورد استفاده در SFE قابلیت های CRM اجتماعی
عملکرد شرکت
متغیرهای کنترل
تحلیل و نتایج
جدول ۲. ماتریس همبستگی و آمار توصیفی
آزمون فرضیه ها
جدول ۳. نتایج اثر ثابت (در درون) رگرسیون های پانل.
آزمون اثرات واسطه گری
حسابداری برای درون زایی و ناهمگنی ملاحظه نشده خاص شرکت
جدول4: نتایج مدل داده پنل پویا برای ناهمگنی غیرقابل ملاحظه و درون زایی
بحث و مشارکت ها
مفاهیم نظری
مفاهیم مدیریتی
محدودیت ها و پژوهش های بیشتر
ضمیمۀ 1. آمار توصیفی برای شاخص کارآیی و عدم کارآیی توسط SFE برای قابلیت های CRM اجتماعی
ضمیمۀ 2: خلاصۀ معیارها و واحدهای متغیرها
ترجمه چکیده
کاربرد رسانه های اجتماعی فراگیر گشته و سازمان ها باید این ابزار را برای رسیدن به اهداف استراتژیک خودشان مدیریت نمایند. شرکت ها برای تعدیل رویکردشان نسبت به مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) آن را ضروری می یابند و قابلیت های بازاریابی جدیدی را توسعه می دهند که رضایت مشتری را تسهیل می نماید. هدف از این مطالعه بررسی این امر است که چگونه استفاده از رسانه های اجتماعی میتواند به شرکتها در ساخت قابلیت های جدید CRM کمک نماید و در نتیجه استراتژی های پذیرش بازاریابی و عملکرد کسب و کار را بهبود بخشد. ما پیشنهاد می نماییم که قابلیت مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) اجتماعی زمانی حیاتی است که شرکتها رسانه های اجتماعی را در استراتژی های بازاریابی خودشان برای بهبود تعهد مشتری و عملکرد شرکت ادغام نمایند. ما به طور تجربی داده ها را از ۲۳۲ شرکت با استفاده از پایگاه های داده سالانه فیس بوک، کامپوستات آمریکای شمالی، و گلوبال فاندامنتال برای دوره سالهای ۲۰۰۴ – ۲۰۱۴ تحلیل می نماییم. این مطالعه با تایید شکل جدیدی از قابلیت های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) – CRM اجتماعی – با استفاده از چارچوب های نظری دیدگاه مبتنی بر منابع و قابلیت های پویا، و با نشان دادن این امر که کاربرد رسانه های اجتماعی با تقویت تاثیر مثبت قابلیت های اجتماعی CRM بر عملکرد شرکت نقشی تعدیل کننده را ایفا می نماید، به نوشتارهای موجود کمک می نماید.
Abstract
Social media usage has become ubiquitous, and organizations need to manage this tool to meet their strategic goals. Companies are finding it necessary to modify their approach to customer relationship management (CRM) and develop new marketing capabilities that facilitate customer satisfaction. The purpose of this study is to examine how social media usage can help firms build new CRM capabilities and thus improve marketing adoption strategies and business performance. We suggest that social CRM capability is critical when companies merge social media into their marketing strategies to improve customer engagement and firm performance. We empirically analyze data from 232 companies using Facebook, COMPUSTAT North America, and Global Fundamentals annual databases for the period 2004â2014. This study contributes to extant literature by confirming a new form of CRM capabilities â social CRM â using the resource-based view and dynamic capabilities theory frameworks, and by demonstrating that social media usage plays a moderating role by amplifying the positive impact of social CRM capabilities on firm performance.
نمونه ترجمه مقاله:
مقدمه
از آنجا که شبکه های اجتماعی در دهه گذشته پا به عرصه ظهور گذاشته و به سرعت گسترش یافته اند، علاقه به بازاریابی رسانه های اجتماعی در میان محققان بازاریابی و سازمان ها به شدت در سراسر جهان رشد نموده است. چون مدیران در شامل نمودن شبکه های اجتماعی به عنوان بخشی از ارتباطات بازاریابی یکپارچه شان بیشتر راحت و فعال می گردند، به طور طبیعی توجهشان را به پرسش های مربوط به بازدهی سرمایه رسانه اجتماعی معطوف نموده اند: آیا فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی می توانند عملکرد شرکت را بهبود بخشند؟ (هافمن و فودور، ۲۰۱۰).
پژوهشگران مزایای متعددی را از فعالیتهای بازاریابی رسانه های اجتماعی شناسایی نموده اند. آنان “رسانه های اجتماعی” را به عنوان مجموعه ای از نوآوری های فناوری سخت افزار و نرم افزار (Web 2.0) تعریف می نمایند که ایجاد محتوای ارزان، تعامل، و قابلیت همکاری را برای کاربران آنلاین خلاق تسهیل می نماید (برتون و دیگران، ۲۰۱۲). ماهیت بنیادی رسانه های اجتماعی به عنوان یک پلتفرم برای مصرف کنندگان برای تعامل با یکدیگر و اثرگذاری بر دیگری، تاثیر مستقیمی بر جامعه های برند دارد، و میزان پاسخ بالاتر و تعهد بیشتر مشتری را نسبت به روش های بازاریابی سنتی به وجود می آورد که تنها بر رابطه شرکت – مصرف کننده تمرکز دارد (تروسو، بوکلین، و پاولس ۲۰۰۹).
کاربردهای رسانه های اجتماعی نیز نقش کاربران آنلاین را از مصرف کنندگان منفعل اطلاعات به شرکت کنندگان فعال در ایجاد و اشتراک اطلاعات با یکدیگر تغییر می دهند. نزدیک به ۳۰ درصد از کاربران آنلاین در برخی اشتراک گذاری محتوای خود آفریده (به عنوان مثال، ویدیوها، رویدادها، عکسها) شرکت نموده و حتی نظرات بیشتر در وب سایت ها ارسال می کنند (لنهارت و دیگران، ۲۰۱۰). علاوه بر تسهیل ارتباطات بین فردی، کاربردهای رسانه های اجتماعی مشتریان را قادر ساخته است تا با سازمان های تجاری تعامل داشته باشند و آنها را توانمند ساخته است تا نقش فعال در ایجاد مشترک تجاربشان را داشته باشند (پراهالاد و راماسوامی، ۲۰۰۴). در حال حاضر، مدیران به یکپارچه سازی برنامه های رسانه های اجتماعی در سیستم های مدیریت روابط مشتری (CRM) مکلف میشوند تا قابلیت های جدیدی را توسعه دهند که تجارب و رضایت مشتری را بهبود می بخشد (ترینور و دیگران. ۲۰۱۴). این یکپارچه ساز سیستم های موجود CRM با رسانه های اجتماعی مفهوم CRM را گسترش داده است تا رویکردی مشارکتی، تعاملی و متمرکز بر