دانلود ترجمه مقاله اثر بازدارندگی کلون ۱۰۰ چای روی رده سلولی سرطان روده بزرگ – Ajol 2018

دانلود ترجمه مقاله اثر بازدارندگی کلون ۱۰۰ چای روی رده سلولی سرطان روده بزرگ – Ajol 2018

دانلود ترجمه مقاله اثر بازدارندگی کلون ۱۰۰ چای روی رده سلولی سرطان روده بزرگ – Ajol 2018:این مطالعه نشان داده است که چای سفید و سبز دارای ترکیبات فنلی بیشتری (کاتچین و فلاونوئیدها) نسبت به چای سیاه است. مقادیر بیشتری از محتوای فنولی با افزودن کربنات سدیم در آزمایش Folin-Ciocalteu به دست آمد. روش استخراج آبی متانول (۷۰٪) بهترین روش برای استخراج پلی فنل از انواع مختلف چای مورد مطالعه بود. چای سفید استخراج شده با این روش، محتوای TPC بالاتری داشت و فعالیت تصفیه کنندگی رادیکال DPPH آن بیشتر از عصاره های به دست آمده با استفاده از روش های دیگر بود. علاوه بر این، عصاره آبی چای سفید، در دوزهای بالاتر، در ۴۸ ساعت، فعالیت ضدتکثیری بالایی علیه سلول های HCT-116 داشت. بنابراین، عصاره دارای خواص ضد سرطان محسوسی می باشد، که به وضوح به دلیل TPC بالا آن است.

عنوان فارسی مقاله:

بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و اثر بازدارندگی کلون ۱۰۰ چای روی رده سلولی سرطان روده بزرگ HCT116

عنوان انگلیسی مقاله:
سال انتشار میلادی: 2018
نشریه:

Ajol

مجله تحقیقات دارویی گرمسیری – Tropical Journal of Pharmaceutical Research

کلمات کلیدی فارسی:
کلمات کلیدی انگلیسی:
Camellia sinensis L., Catechin, DPPH radical scavenging, Anti-cancer
تعداد صفحات ترجمه شده: 16 صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
نویسندگان:
Mauro Marengo، Isaac Amoah، Aristodemo Carpen، Simona Benedetti، Miriam Zanoletti، Susanna Buratti، Herman E. Lutterodt، Paa-Nii T. Johnson، John Manful، Alessandra Marti، Francesco Bonomi، Stefania Iametti
موضوع: ,,
دسته بندی رشته:
فرمت فایل انگلیسی: 9 صفحه با فرمت pdf
فرمت فایل ترجمه شده: Word
کیفیت ترجمه: عالی
نوع مقاله: isi
تعداد رفرنس: دانلود ترجمه مقاله سرطان روده بزرگ

مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

آزمایش ها

مواد گیاهی

روش استخراج

استخراج متانول (۷۰٪)

استخراج آبی

استخراج آبی – متانول (۷۰٪)

تعیین محتوای پلی فنل کل

آنالیز TLC

آنالیز HPLC

تعیین فعالیت تصفیه کنندگی رادیکال DPPH

کشت سلولی

شمارش سلول و آزمایش زنده مانی

اثرات ضد تکثیری عصاره چای سفید (WTE) در شرایط آزمایشگاهی

تعيين غلظت نصف بازدارندگی حداكثر (IC50)

آنالیز آماری

نتایج

محتوای فنلی کل

اسید گالیک در عصاره ها

آنالیز HPLC

فعالیت تصفیه کنندگی رادیکال DPPH

اثرات ضد تکثیری عصاره چای سفید بر لاین های سلولی HCT-116 در شرایط آزمایشگاهی

بحث

نتیجه گیری


چکیده

هدف: بررسی محتوای کل پلی فنل ها و سه فعالیت تصفیه کنندگی رادیکال های آزاد سه عصاره مختلف از سه نوع کلون ۱۰۰ چای (سیاه، سبز و سفید) و اثرات ضد تکثیری آن بر سرطان کولورکتال مواد و روش ها: پنج پلی فنول مهم یعنی (+) – کاتچین، (-) – اپی کاتچین، (-)- اپی گالوکاتچین، (-)- اپی کاتچین گالات و (-)- اپی گالوکاتچین گالات با استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک ( TLC) شناسایی شدند. کاتچین ها توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) اندازه گیری شدند. فعالیت آنتی اکسیدانی با روش تصفیه رادیکال DPPH اندازه گیری شد، در حالی که برای تعیین زنده مانی سلول لاین سلولی کولون HCT-116 پس از ۲۴ و ۴۸ ساعت از روش ۳-(۴، ۵-دی متیل تیازول-۲-yl)-2،۵-دی فنیل تترازولیوم برومید (MTT) استفاده شد. نتایج: متانول آبي (۷۰٪) عصاره چاي سفيد، بیشترین مقدار پلی فنول را داشت (۵۴/۰± ۶۷/۳۶ میلی گرم GAE/ گرم وزن خشك). فعالیت تصفیه کنندگی رادیکال DPPH چای سفید ۴۲/۰ ± ۷۴/۷۱ درصد بوده و فعالیت بالای ضد تکثیری علیه لاین سلولی سرطانی کولورکتال HCT-116 (54/0±۰۶/۸۶ درصد) دارد. نتيجه گيري: عصاره چاي سفيد فعاليت بالای تصفیه کنندگی رادیکال DPPH و اثرات ضد تکثیری مناسب علیه لاین سلولی سرطاني كولوركتال HCT-116 دارد كه به احتمال زياد به علت كاتچين است.


Abstract

Purpose: To evaluate the total content of polyphenols and the free radical scavenging activity of three different extracts of three types of tea clone 100 (black, green and white), and their anti-proliferative effects on colorectal cancer. Methods: Five major polyphenols, viz, (+)-catechin, (-)-epicatechin, (-)-epigallocatechin, (-)-epicatechin gallate and (-)-epigallocatechin gallate, were identified using thin layer chromatography (TLC). Catechins were quantified by high performance liquid chromatography (HPLC). Antioxidant activity was measured by DPPH radical scavenging method, while 3-(4, 5-dimethylthiazol-2-yl)-2, 5- diphenyltetrazolium bromide (MTT) assay was employed for the determination of cell viability of colon cell line HCT-116 after 24 and 48 h. Results:

The aqueous methanol (70 %) extract of white tea yielded the highest amount of polyphenols (36.67 ± ۰٫۵۴ mg GAE/g dry weight). The DPPH radical scavenging activity of white tea was 71.74 ± ۰٫۴۲ %, and it produced high anti-proliferation activity against colorectal cancer cell line HCT-116 (86.06 ± ۰٫۵۴ %). Conclusion: White tea extract possesses high DPPH radical scavenging activity, and exerts good antiproliferative effects against colorectal cancer cell line HCT-116, most likely due to its catechin content.


نمونه ترجمه مقاله:دانلود ترجمه مقاله سرطان روده بزرگ

مقدمه

چای (Camellia sinensis L.) که متعلق به خانواده Theaceae است، بعد از آب دومین نوشیدنی جهان به شمار می­رود و غنی از پلی­فنل است [1]. چای ایرانی استفاده زیادی در صنایع دارویی، لوازم آرایشی و صنایع غذایی دارد، زیرا محتویات آن ترکیبات پلی­فنولی با خلوص بالا و خواص آنتی­اکسیدانی بالا دارد و عاری از مواد افزودنی است [2]. به طور کلی، چای را می­توان به سه نوع تقسیم کرد: تخمیر نشده (چای سبز و سفید)، نیمه تخمیر شده (چای oolong) و کاملا تخمیر شده (چای سیاه) [3]. چای سفید قبل از اینکه برگ­های چای به طور کامل باز شود برداشت می­شود، رنگ روشن داشته و از جوانه­ها و برگ­های نابالغ پوشیده شده با موهای سفید نازک تشکیل شده است و قبل از خشک شدن اکسیداسیون کمی روی آن انجام می­شود [4].

کاتچین­های اصلی موجود در چای عبارتند از (-)-اپی­گالوکاتچین، (+)-کاتچین، (-)-اپی­گالوکاتچین گالات، (-)-اپی­کاتچین و (-)-اپی­کاتچین گالات [5] (شکل 1). مطالعات نشان داده است که آگاهی عمومی در مورد مزایای چای در گذشته اخیر افزایش یافته است [6]. بیشتر اثرات مفید چای مربوط به ترکیبات اصلی پلی­فنول چای و پتانسیل آنتی­اکسیدانی قوی آن می­باشد [7]. چای اثرات سودمندی علیه سرطان­ها [8]، بیماری­های قلبی عروقی [9] و دیابت [10] دارد. به طور کلی، پلی­فنل­ها به چهار دسته تقسیم می­شوند: اسید فنولیک، فلاونوئیدها، لیگنن­ها و ستیل­بن­ها ها [11]. در سال­های اخیر مطالعات اپیدمیولوژیک زیادی بر روی مواد شیمیایی گیاهی زیست فعال مانند ترکیبات فنلی به علت اثرات مفید آن بر سلامت انسان انجام شده است [12]. فعالیت­های آنتی­اکسیدانی ترکیبات فنلی به علت ویژگی­های ردوکس آنها است که به آنها این امکان را می­دهد که نقش مهمی را به عنوان عامل کاهنده، کاهنده­ی singlet اکسیژن و شلاته­کننده­ی یون فلزی ایفا کنند (13).

سرطان­ها گروه پیچیده­ای از بیماری­های ناشی از عوامل محیطی و ژنتیکی هستند [14]. سرطان به ندرت نتیجه مواجهه تکی با یک عامل است. ترکیبی است از مواجهه­ها و عوامل ژنتیکی که به انواع مختلف آسیب­های ژنتیکی و بهبود مسیرهای ژنتیکی متعدد می­انجامد [15]. سرطان روده بزرگ (CRC) یکی از علل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان و به ترتیب دومین و سومین علت بروز سرطان در زنان و مردان است. افزایش هراس­آور تعداد موارد ابتلا به سرطان روده بزرگ در سال­های اخیر، این نوع سرطان را به عنوان یکی از مهم­ترین نگرانی­های بهداشتی مطرح کرده است [16، 17].

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *